Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


AGMA Studio

Младост 3
https://www.agma.bg
14
Дигитална агенция Агма Студио може да ви помогне в цялостното развитие на вашия бизнес, услуга или продукт - от създаване на лого, стил и визия за бранда ви, до отличен уеб дизайн, разработка на уеб сайт и популяризиране на вашия бизнес чрез дигитален маркетинг. Винаги се водим по най-добрите практики и по последните трендове в света да дизайна, за да създадем качествен, съвременен и изцяло оптимизиран дигитален продукт.
Основателите на фирмата: Александър Гинов и Младен Градев комбинират уменията си в дизайна, типография, цветова композиция и качествена разработка и заедно започват работа, като още от самото начало е видно, че силните страни на всеки един от тях перфектно допълват силните страни на другия.
АГМА Студио е дигитална агенция, специализирана в уеб дизайн и дигитален маркетинг, изработка и поддръжка на уеб сайтове и изработка на онлайн магазини.
Винаги обръщаме на всеки един клиент персонално внимание, за да разберем добре, какви са неговите нужди и идеи и да ги превърнем в реалност, като се стараем да отразим изцяло уникалността и характера на техния бизнес.
Дигитална агенция “ АГМА Студио“ е основана през 2015-та година и започва като фирма специализирана в изработването на качествени и професионални уеб сайтове.



Няма текущи обяви

AGMA Studio
08.05.2024
05.06.2024


Няма текущи курсове