Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Студио Модерна България ЕООД

Гр.София бул.\"Цариградско шосе\"40
http://www.topshop.bg
Не е добавен
Студио Модерна България ЕООД е част от Studio Moderna d.o.o – холдинг, опериращ в 21 държави в Европа, лидер в директния маркетинг и горд създател на любимите марки \"DORMEO\", \"TOP SHOP\", \"DELIMANO\", \"KOSMODISK\", \"Walkmaxx\", \"Wellneo\" и др.
С 26 магазина в цялата страна и 20-годишна история в България - продължаваме да растем и да подобряваме собствените си постижения! В тази връзка търсим хора, които да се присъединят към нашето голямо семейство от опитни търговски консултанти за магазините ни в град София.
Какво очакваме:\r\n\r\nВедри, отпуснати и свободни в контакта си с клиенти хора;\r\nМотивация личните и екипни резултати да бъдат надскачани;\r\nОбслужване на клиенти според стандартите на фирмата;\r\nНагласа за активна работа с клиенти;\r\nРабота на смени;\r\nКомпютърни познания (MS Office; Excel);\r\nОпит в продажбите.
Какво може да очаквате от нас:\r\nСтабилна и сигурна работа в утвърдена международна компания;\r\nОсигуровки върху пълната месечна заплата (твърда част и допълително заплащане);\r\nВъвеждащо търговско обучение;\r\nГарантирано основно месечно възнаграждение и Допълнително възнаграждение (спрямо месечните резултати);\r\nТрудов договор на пълно работно време;\r\nВъзможност за професионално развитие във фирмената структура;\r\nДинамична и ведра работна атмосфера!\r\n
Ако желаете да се присъедините към нашия екип, не се колебайте да изпратите своята автобиография!



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове