Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини


Дм България ЕООД

район Младост, Цариградско шосе 115 M, сграда Д, ет.3, офис 3.1
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/
600
dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 55 000 служители в над 3 200 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа. В „дм България“ работят около 600 служителя: в нашите 68 магазинa в 25 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.
Тук съм Човек, тук пазарувам! С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.
Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски продукти, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена. Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места. Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.
Няма текущи стажове

Няма текущи курсове