Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини


Дм България ЕООД

район Младост, Цариградско шосе 115 M, сграда Д, ет.3, офис 3.1
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/
600
dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 55 000 служители в над 3 200 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа. В „дм България“ работят около 600 служителя: в нашите 68 магазинa в 25 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.
Тук съм Човек, тук пазарувам! С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.
Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски продукти, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена. Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места. Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.
Няма текущи стажове

Няма текущи курсове