Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини


Лидл България ЕООД Енд КО.КД

с. Равно поле 2129 ж.к. -, ул. \\\"3-ти Март\\\" No 1
Не е добавен
Не е добавен
Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. За компанията работят повече от 220 000 служители в над 10 000 магазина в 30 страни в Европа и САЩ. Lidl следва принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, ясни структури в управлението, колегиалност и справедливост в работата.
Lidl стартира своята дейност на българския пазар през 2010 г., като открива едновременно 14 магазина в 11 града в страната. Девет години по-късно магазините са вече 95 в 47 български града, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки в България и се е превърнала в символ на високо качество на добра цена.
Историята на Lidl датира от 70-те години на миналия век, когато в Германия е открит първият магазин на компанията. Малко по-късно, през 90-те години, Lidl започва експанзията си в Европа. В момента Lidl оперира в над 25 държави с над 10 000 магазина и повече от 140 регионални центрове за дистрибуция. Днес Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа.

За Лидл България работят над 2 700 служители. Нашата цел е да даваме възможност за реализация на хора с мотивация – с различни профили и нива на опит от разнообразни сектори на дейност.Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове