Анкета
Бихте ли избрали да работите в чужбина?
Да, защото финансовото възнаграждение е високо;
Да, защото стандарта на живот в България е твърде нисък
Не, защото съм доволен от работата в България;
Не, защото не желая да напускам страната си;
Да, защото имам роднини в чужбина
Няма значение;
RSS Новини


Лидл България ЕООД Енд КО.КД

с. Равно поле 2129 ж.к. -, ул. \\\"3-ти Март\\\" No 1
Не е добавен
Не е добавен
Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. За компанията работят повече от 220 000 служители в над 10 000 магазина в 30 страни в Европа и САЩ. Lidl следва принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, ясни структури в управлението, колегиалност и справедливост в работата.
Lidl стартира своята дейност на българския пазар през 2010 г., като открива едновременно 14 магазина в 11 града в страната. Девет години по-късно магазините са вече 95 в 47 български града, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки в България и се е превърнала в символ на високо качество на добра цена.
Историята на Lidl датира от 70-те години на миналия век, когато в Германия е открит първият магазин на компанията. Малко по-късно, през 90-те години, Lidl започва експанзията си в Европа. В момента Lidl оперира в над 25 държави с над 10 000 магазина и повече от 140 регионални центрове за дистрибуция. Днес Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа.

За Лидл България работят над 2 700 служители. Нашата цел е да даваме възможност за реализация на хора с мотивация – с различни профили и нива на опит от разнообразни сектори на дейност.Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове