Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини


Кооперация Панда

гр. София, бул. Цариградско шосе 139
https://www.office1.bg/
Не е добавен
Office 1 Superstore е международна търговска марка на франчайзингова верига от магазини, специализирани в продажбата на канцеларски материали и офис оборудване. Марката вече е позната в 22 страни по света, където работи с местни партньори-франчайзери. Централното управление на Office 1 International е във Флорида, САЩ, като в София е разположен Европейският офис на фирмата. Първият магазин в България бе открит през 1998-ма година в гр.София. Към настоящия момент в 70 града в цялата страна функционират над 100 магазина, които предлагат “Всичко за офиса под 1 покрив”, включително и най-големият Търговски център за офис продукти на Балканите, намиращ се в София, на бул. Цариградско шосе 139. Освен канцеларски материали, и офис оборудване, компанията предлага също така продажба на офис консумативи, мебели,изработка на рекламни материали,продажба на билети за концерти, застраховки, предлага услугите на Easypay и Vivacom. С българско участие стартираха операциите в Македония, Черна Гора, Сърбия и Румъния. Логистичното обслужване на франчайзинговите партньори от Европа, Русия и Северна Африка също се координира от България. Днес във веригата магазини работят над 700 обучени и успяващи в работата си млади хора - 75% от персонала на Office 1 Superstore е на възраст под 30 години. Задълженията на висококвалифицираните ни служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.
Да предлагаме съвременни, качествени и иновативни решения, които да гарантират сигурност на клиентите. Да създаваме условия за леснодостъпен, удобен и приятен начин за работа с нас, с персонален подход и фокус върху нуждите на клиента.
Доверие Aнгажираме се само с това, което можем да изпълним и го изпълняваме. Динамика Реагираме бързо и динамично при промени и се съобразяваме с нуждите на клиентите. Иновативност Проявяваме творчески подход и предлагаме иновативни високотехнологични решения. Партньорство Спазваме ангажиментите си, демонстрираме лоялност и доверие в отношенията си. Стабилност Финансова устойчивост, с която гарантираме изграждането и поддържането на трайни отношения. Професионализъм Във всичко и към всекиго.Кооперация Панда
03.04.2019
01.05.2019

Кооперация Панда
03.04.2019
01.05.2019

Кооперация Панда
03.04.2019
01.05.2019

Кооперация Панда
03.04.2019
01.05.2019


Няма текущи стажове

Няма текущи курсове