Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини


БТР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Mimi Balkanska 132
Не е добавен
50
БТР БЪЛГАРИЯ ЕООД e част от ирландската компания Breen International Logistics, занимаваща се с автомобилен транспорт в Европа. Career at the company Към момента, БТР БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания, търсеща международни шофьори. Това е наложително, тъй като компанията тепърва навлиза на пазара в България, а транспортния флот вече е наличен. За напред, ние ще търсим мотивирани служители на всички длъжности, свързани с транпорт и спедиция, но към момента, за да стартираме, са ни необходими международни шофьори - професионалисти с опит в Европа.
Компанията стартирa дейнотта си през далечната 1989 г. като семеен бизнес с един камион. По настоящем, компанията притежава над 45 композиции DAF 105 с ремаркета, опериращи изцяло на територията на Европа.
Цел на компанията е предлагане на нов вид автомобилни превози - такива, при които клиентите са доволни, а доставките навременни. Това се постига единствено чрез мотивиран персонал, коректно отношение и оперативен мениджмънт.
Ние предлагаме отлични условия на труд и най-вече коректно отношение, прозрачност и възможност за развитие.Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове