Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини


Региоком ГмбХ, клон България

Варна 9009, бул Сливница 189
http://www.facebook.com/regiocom.bulgarien, www.regiocom-bulgaria
250
За компанията: \\\\r\\\\nregiocom e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването и телекомуникациите, осигурявайки IT-системи, техническа поддръжка и клиентско обслужване. \\\\r\\\\n
Основана в Магдебург през 1996 г., днес във фирмата работят повече от 5500 служители в Магдебург , Берлин, Хале, Залцведел, Кайзерслаутерн и Вайнгартен.
Сървиз център България, в град Варна и Русе, е специализиран в телефонно и писмено обслужване на клиенти на различни доставчици на енергия. От 2012 година тук при нас работят мотивирани и квалифицирани служители, благодарение на чиито постигнати успехи и висока клиентска оценка е факт постоянното разширяване на нашите филиали. \r\nПрез април 2017 г. отвори врати и нашият нов модерен офис в София. 150 работни места очакват своите служители в сферата на телекомуникациите и информационните технологии. \r\nА от юли 2017 сме вече и във Велико Търново!
Започнахме с 10 служителя, сега сме повече от 250. \\\\r\\\\nРаботим и се забавляваме заедно. Ставаме все по-добри, а граници просто няма! Продължаваме да растем!
facebook.com/regiocom.bulgarien\\\\r\\\\nwww.regiocom.com\\\\r\\\\nwww.regiocom-bulgaria.comНяма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове