Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Евромаркет Груп АД

София, Казичене, ул. Околовръстен път 454
http://www.euromarket-group.com
650
Евромаркет е най-успешната българска търговско-инженерингова компания в сферата на индустриалното оборудване и строителната техника с международно присъствие. Тя е безспорен лидер в бранша си.
Евромаркет е създадена през 1992 г. През годините компанията се разраства до над 600 служители през 2016г., разширява продуктовото си портфолио, открива регионални офиси в цялата страна, както и задгранични дружества.
Мисията на Евромаркет е да пренася най-новите световни технологии до нашите клиенти и да им предлагаме ефективни и икономични решения.
Ценностите на Евромаркет са изпитани в историята на фирмата:

Коректност
Ние изпълняваме поетите ангажименти.

Отговорност
Ние сме отговорни. За нас няма събота или неделя - има проблем на клиента и решаването на този проблем е приоритет за нас.

Експертност
Ние държим да бъдем и сме експерти в областта, в която работим. За нас е много важно да дадем детайлно решение на проблемите на клиентите си.

Близост до клиента
Ние вярваме, че само когато сме близо до клиентите си, можем да разберем условията и ситуациите, в които те използват продуктите ни. Така можем да предложим практично решение, съобразено с техните нужди. Вслушваме се в предложенията и препоръките на клиентите си и по този начин подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги и работата си като цяло.

Специализираност
Ние не продаваме само техника, а решения. Проучваме задълбочено нуждите на клиентите си и въз основа на това предлагаме решения на специфичните им проблеми.

Ефективност
За нас предлагането на високоефективни решения и технологии, осигуряващи максимална производителност при минимален разход на енергия и време, е въпрос на професионално отношение към работата.

Иновативност
Ние трансферираме най-новите световни технологии в България. Поставяме мост между българските потребители и най-добрите световни производители.

Компания, базирана на хората
Ние сме убедени, че успехът на Евромаркет се дължи на хората, работещи за компанията. Затова непрекъснато инвестираме в човешкия капитал.
Евромаркет предоставя добре работеща среда и възможност да разкриете потенциала си, за да покажете най-доброто от себе си и да постигнете максимални резултати.

Компанията държи изключително много на разработването и провеждането на програми за обучения и развитие, както за въвеждане и интегриране на новоназначените, така и за развитие на професионалните и личностни умения на служителите.
Значителна част от служителите имат дългогодишна история на работа във фирмата. Евромаркет се гордее с професионализма и личностните качества на своите служители.Евромаркет Груп АД
09.03.2023
06.04.2023

Евромаркет Груп АД
09.03.2023
06.04.2023


Няма текущи стажове

Няма текущи курсове