Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини


Евромаркет Груп АД

София, Казичене, ул. Околовръстен път 454
http://www.euromarket-group.com
650
Евромаркет е най-успешната българска търговско-инженерингова компания в сферата на индустриалното оборудване и строителната техника с международно присъствие. Тя е безспорен лидер в бранша си.
Евромаркет е създадена през 1992 г. През годините компанията се разраства до над 600 служители през 2016г., разширява продуктовото си портфолио, открива регионални офиси в цялата страна, както и задгранични дружества.
Мисията на Евромаркет е да пренася най-новите световни технологии до нашите клиенти и да им предлагаме ефективни и икономични решения.
Ценностите на Евромаркет са изпитани в историята на фирмата:

Коректност
Ние изпълняваме поетите ангажименти.

Отговорност
Ние сме отговорни. За нас няма събота или неделя - има проблем на клиента и решаването на този проблем е приоритет за нас.

Експертност
Ние държим да бъдем и сме експерти в областта, в която работим. За нас е много важно да дадем детайлно решение на проблемите на клиентите си.

Близост до клиента
Ние вярваме, че само когато сме близо до клиентите си, можем да разберем условията и ситуациите, в които те използват продуктите ни. Така можем да предложим практично решение, съобразено с техните нужди. Вслушваме се в предложенията и препоръките на клиентите си и по този начин подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги и работата си като цяло.

Специализираност
Ние не продаваме само техника, а решения. Проучваме задълбочено нуждите на клиентите си и въз основа на това предлагаме решения на специфичните им проблеми.

Ефективност
За нас предлагането на високоефективни решения и технологии, осигуряващи максимална производителност при минимален разход на енергия и време, е въпрос на професионално отношение към работата.

Иновативност
Ние трансферираме най-новите световни технологии в България. Поставяме мост между българските потребители и най-добрите световни производители.

Компания, базирана на хората
Ние сме убедени, че успехът на Евромаркет се дължи на хората, работещи за компанията. Затова непрекъснато инвестираме в човешкия капитал.
Евромаркет предоставя добре работеща среда и възможност да разкриете потенциала си, за да покажете най-доброто от себе си и да постигнете максимални резултати.

Компанията държи изключително много на разработването и провеждането на програми за обучения и развитие, както за въвеждане и интегриране на новоназначените, така и за развитие на професионалните и личностни умения на служителите.
Значителна част от служителите имат дългогодишна история на работа във фирмата. Евромаркет се гордее с професионализма и личностните качества на своите служители.Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове