Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Роо Брандс ООД

ул. Амстердам 7
http://www.roobar.com
50
Ние сме Роо Брандс ООД – български производител на сурови био десерти Роо'бар и био курабийки, и сме създадени през 2012 година. Производственият ни цех е разположен на 600 кв. м площ и отговаря на всички международни стандарти за качество и за био производство. В него работят над 70 души. За 4 години суровият био десерт Roo’bar стана любим на любителите на здравословното хранене в над 40 държави на 4 континента.
Всичко започва със семейството. През 2010 година, докато Анита търси варианти за здравословни лакомства за децата си, сама създава вкусна рецепта от сурови десерти. Те бързо стават любимата почерпка на клиентите на био магазина на Анита и съпруга й Калин. Вдъхновени да споделят своето вкусно творение с целия свят, двамата се свързват с Яни, основателя на най-голямата дистрибуторска фирма на био храни в България. И така, Roobar се ражда през 2012 година. Roobar достига до 46 страни на 4 континента. Нашата марка е лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа, с близо 1 милион продадени барчета месечно. Имаме собствен цех, в който поддържаме последните технологии в производството и сами определяме най-високите стандарти за качество. Така успяваме да правим рообарчетата вкусни и автентични, такива каквито са от самото начало.
Roobar има вкусна и простичка рецепта и е достъпен до всички. Създадохме Roobar като здравословна алтернатива за собствените си семейства и продължаваме да го произвеждаме със същата грижа и отношение и без никакви компромиси.
Roobar е вече световно признат, но рецептата му за успех си остава същата – простичка, здравословна и вкусна. Всеки един от екипа ни ежедневно отдава сърцето си на идеята Roobar, защото какво по-лесно от това да откриеш супергероя в себе си, когато мисията ти е наистина значима.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове