Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Уад Солюшънс ЕООД

кв. Лозенец, бул. Черни връх 41
http://wadsolutions.com
Не е добавен
Предлагаме изработка на сайт и широка гама от уеб услуги за вашето успешно Интернет представяне.
Компанията започва да се занимава с уеб дизайн и програмиране в началото на 2009 година. От тогава реализирахме успешно над 100 проекта. Клиенти от всички краища на България, Европа, Азия и Северна Америка, разчитат на нас за своето успешно Интернет представяне. Гордеем се с постигнатото до момента и смело гледаме напред в развитието на нашата дейност и усъвършенстването на услугите и продуктите предлагани от нас.
Да продължаваме да осигуряваме на нашите клиенти подкрепата и сигурността в Интернет пространството, да им бъдем полезни и да откриваме нови хоризонти за тяхното успешно развитие. Да бъдем различни и уникални във визията и начина си на работа. Да се отличаваме от конкурентите си с нашата иновативност, талант и инициативност.
Да усъвършенстваме предлаганите от нас услуги и продукти. Да бъдем конкурентно способни на динамично развиващия се IT пазар, предлагайки широка гама от услуги и продукти способни да задоволят нуждите на всеки бизнес. За нас всеки доволен клиент отваря врата към следващ етап от нашето професионално развитие. Затова основната ни цел е удовлетвореността на клиента от свършената работа.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове