Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Дитерамб Консулт ЕООД

гр.София, кв.Витоша
http://www.diterambconsult.com
Не е добавен
Уважаеми Колеги, На Вашето внимание предлагаме възможност за повишаване уменията, потенциала и резултатите на Вашите служители и Вашата компания. Защо с Diteramb Consult: - над 1 800 корпоративни клиенти - над 19 000 обучени - над 10 години опит
В продължние на 10 години Diteramb Consult привлече и доказа опита си в организирането на интензивни бизнес обучения и тиймбилдинг като през залите на компанията преминаха над 18 000 участника от най-успелите български и мултинационални компании на българския пазар.
Как с Diteramb Consult: 1. Осигурете си място в интензивно обучение от Отворения ни КАЛЕНДАР Актуален календар на адрес: http://www.diterambconsult.com/bg/calendar/ 2. Възложете ни вътрешно-фирмено обучение за повече от 8 участника изцяло съобразено с особеностите на Вашия бизнес и потребности в следните области: - Продажби, Преговори, Презентиране - Мениджмънт и лидерски умения - Управление на човешките ресурси - Финанси и анализи, Управление на проекти - Изграждане на екип, Работа в екип Подробни програми на адрес: http://www.diterambconsult.com/bg/trainings/ 3. Получете дългосрочно стратегическо консултиране в следните области: - Консултиране в областта на продажбите и водене на преговори - Консултиране в областта на управление и развитие на човешките ресурси - Консултиране в областта на мениджмънта и лидерските умения - Консултиране при управление на проекти и стратегическо управление Ще Ви бъдем Благодарни да уговорим среща с Вас, за да обсъдим Вашите конкретни потребности и да планираме развитието на Вашите служители и Вашата компания!
Консултантите и трейнерите на Diteramb Consult дават ценна информация, която е базирана на големия им и разнообразен опит от работата с други организации, а и на собствената им практика. Те могат да Ви дадат специализирани и нови методи и подходи, които да Ви насочат към подходящи решения за постигане на целите и за максимизиране на всички процеси вътре в организацията, а също така и оптимизиране на връзките с клиенти и партньори. Един консултант от Diteramb Consult би се ангажирал в голяма степен с Вашия екип. Той е източникът, който да Ви подпомогне в поставянето и постигането на цели, организирането на задачи, времето, както и цялостната организация на екипа и връзките в самия екип. Едно цялостно и ефективно обучение изисква доста средства, без значение дали е вътрешенофирмено или ще наемете Diteramb Consult. За да се намери баланса, трябва да се направи равносметка за възвръщаемостта на тази инвестиция, но при всички случаи „Загубите от необучен или не добре обучен персонал ще бъдат много повече от нашите хонорари“.
Консултантите на Diteramb Consult са усвоили в опита си общите методи за обучение, които действително да настройват участниците за успех и да ги мотивират. Консултантите от Diteramb Consult предлагат нови перспективи и страничен поглед над компанията. Външният трейнер не е повлиян от фирмената култура, политика и индивидуалните слаби места в представянето на хората Ви, а работи за изграждането на една фирмена култура и имидж, обвързани с постоянното усъвършенстване и желание за развитие.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове