Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


3D Уеб Дизайн

София, Улица Панайот Волов 21, етаж 1
http://уеб-дизайн.com
4
3D Уеб Дизайн (изписва се на английски 3D Web Design) разработва динамични сайтове, функционалности за cms като joomla, wordpress, zen cart, drupal, magento, oscommerce. Предлага уеб дизайн и seo оптимизация за сайтове, маркетинг и реклама, популяризация на сайт. В момента фирмата се състои от четирима души: Seo оптимизатор и уеб разработчик, двама дизайнери и Php / Sql програмист. Изпълняват се сложни уеб дизайн поръчки, както по отношение на дизайна, така и в отношение на функционалността на сайтовете. 3D Уеб Дизайн е най-големия разработчик в България на приложения за някои от най-популярните CMS системи в света.
3D Web Design е създадена през 2006 година. В първите месеци фирмата се състои от двама души - един специалист по аудио и видео обработка и един уеб програмист. Първоначално се разработват само статични сайтове. Шест месеца по-късно към екипа се включва флаш дизайнер и 3D Уеб Дизайн започва да предлага и флаш анимация, банери, флаш интро и други. Една година след това се преустановява разработката на флаш, и започват приоритетно да се изграждат динамични сайтове и функционалности за тях.
Коректно отношение към клиента и към служителите на фирмата.
Наши клиенти са както обикновените потребители на които просто изработваме уеб сайт, така и над Двадесет Български уеб дизайн фирми и над четиридесет чуждестранни (купуващи разработките ни за CMS системи). Наши клиенти са и над десет чуждестранни SEO компании за които сме разработвали функционалности за SEO оптимизация по поръчка. Важно е да знаете че 80% от клиентите за които извършваме разработката на уеб базиран софтуер са американци, немци и англичани, макар че имаме няколко клиента и от Австрия, Италия и Испания. Партнираме си отлично със специализирани фирми подизпълнители - за регистрация на сайтове в Директории, както и с подизпълнители за големи проекти за цялостна Seo оптимизация за търсачки и популяризация на сайтове.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове