Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини


Юро Персонал Сервиз

София 1202, ул. Клокотница 2 А, ет.4, офис 16
http://www.eps-jobs.bg
73
Юро Персонал Сервиз съблюдава абсолютно всички изисквания на българското и немското законодателство. За нас е важно работещите в Германия да се чувстват защитени. Ето защо фирмата ни е регистрирана за извършване на посредническа дейност при наемане на работа, с регистрация 1512/21.09.2012г. в Министерство на труда и социалната политика на Република България валидна до 21.09.2017г. Във връзка с наредбата за извършване на посредническа дейност по наемане на работа, Юро Персонал Сервиз има сключен договор с немски работодател, който е регистриран в Агенцията по заетостта.
Ние сме фирма, оперираща на пазара на труда в Германия и България. Вече над седем години успешно си сътрудничим с немските институции за осигуряване на работна заетост в Германия на български граждани. Юро Персонал Сервиз развива два основни бранда „работа в Германия за медицински лица” и „работа в Германия за домашни помощници”.
Основният ни предмет на дейност е подбор на кадри за работа в Германия в областта на социалния сектор.Предлагаме работни места, както за неквалифициран персонал, така и за медицински сестри и лекари.
Лоялност!Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове