Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


ПФЛЕГЕ КЪНЕКТ ЕООД

София 1202, ул. Клокотница 2 А, ет. 8
http://www.eps-jobs.bg
73
Започнахме нашата дейност през далечната 2007 година и вече над 10 години предлагаме работа в Германия в областта на социалните услуги под търговската марка “Юро Персонал Сервиз”. Фирмата има регистриран договор с немския си партньор в Агенцията по заетостта и издадено удостоверение за предоставяне на посреднически услуги при намиране на работа под номер: 2253/06.04.2017г.
Ние сме фирма, за подбор на персонал за Германия. Вече над десет години успешно си сътрудничим с немските институции за осигуряване на работна заетост в Германия на български граждани. Юро Персонал Сервиз развива два основни бранда „работа в Германия за медицински лица” и „работа в Германия за домашни помощници”.
Да развиваме дейност в областта на социалните услуги, уповавайки се на коректност в отношенията с нашите служители и партньори. - Ако Вие притежавате професионален или личен опит в обгрижването на възрастни хора.. - Говорите немски език, дори и не винаги да се чувствате уверени в комуникацията си... Елате и станете част от нашия екип.
Лоялност, коректност и сигурност!



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове