Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


СК ДАЛ СИАТ АД

ул."Антим 1 "57 ет.1, София 1303, София-град
http://www.dalsiat.com
14
СК Дал Сиат е акционерно дружество със съвременна структура, с утвърдени позиции на пазара за повече от 28 години, предоставящо широк диапазон от услуги в областта на счетоводството и финансовият одит, данъци, обработка на възнаграждения и управление на човешки ресурси, бизнес консултиране, право, вътрешен одит и риск мениджмънт, корпоративни финанси, анализ и планиране, управление на стойността. Правоприемници сме на традициите, на добрата практика и стила, които са се потвърдили в практиката от 1990г. насам. СК ДАЛ СИАТ е член на Съюз за Стопанска Инициатива, Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара, съосновател на Асоциация На Счетоводните къщи в България - първата гражданска структура в бранша. Следвайки приоритетите си, утвърждаваме нашето предимство измежду професионалистите СЧЕТОВОДСТВОТО Е НАУКА И ИЗКУСТВО!
(извадка от в-к Пари) Дaл Сиат се роди през зимата на 1990год. То бе създадено от деветима съдружници и от самото си начало привлече чуждестранно участие, което го постави между едрите частни фирми по онова време (собственият капитал по баланса за 1991 г. възлизаше на над 76 000 щ. долара). Счетоводната къща на дружеството бе създадена през 1995г. Продължавайки традициите и следвайки принципите си “Дал Сиат” запази положението и знака си, като знак за качествена услуга. “Дал Сиат” успя да преживee всички проблеми и катаклизми на така наречения преходен период, който с идването на всяко ново правителство се характеризираше с нови белези и параметри. През тези години “Дал Сиат” участва в културния и обществен живот на страната, доколкото позволява разпространеното правило да укриваш доходите си и да изкупуваш греховете си, без да се превръщаш в “проклет грешник” с изгубен авторитет в данъчните служби и сред приятелските кръгове. Счетоводните екипи на “Дал Сиат” имат претенциите, че със своето обслужване на фирмите-клиенти не само решават техните проблеми и ги предпазват от погрешни ходове, но и допринасят за тяхното развитие в рамките на един почтен бизнес.
Кое прави Дал Сиат по-привлекателно пространство за професионално развитие? От създаването си през 1990г. Дал Сиат се стреми да се възползва, както от най-съвременната техника и технология, така и от научните разработки в управлението си; Определянето на начина на кандидатстване за работа и израстването в йерархията са точно и ясно регламентирани в правилника за вътрешния ред и приетата политика за оценяване и заплащане на положения труд, които от своя страна гарантират обективно и справедливо възнаграждение; Ангажираността на ръководството с различни бизнесструктури, обществената дейност и научните среди предоставя на колектива на Дал Сиат уникалната възможност да се запознаят и с проектозаконите, и със съвременните пазарните тенденции, както и със специализирана професионална проблематика; Предопределената мисия на счетоводна къща Дал Сиат да е професионална школа разбива мита- "способните са тези, които преди постъпването на работа са със стаж, т.е. са учили другаде". Стажът, за присъединяване към колектива на Дал Сиат, никога не е бил изискване; Обслужването на водещи на пазара компании, от различни икономически сектори, предоставя на всеки член от колектива възможността за кратко време да усъвършенства знанията и уменията си в различни счетоводни и консултантски области; Поддържане и организиране на предвидените в правилника за вътрешния ред неформални мероприятия, създава приятна приятелска атмосфера; Изхождайки от нашите убеждения, че трудът не е удоволствие, а жизнена потребност за реализация, ние заедно се учим как да живеем достойно по-добре; Осъзнавайки общонационалните си интереси ние се чувстваме задължени да се приобщим към Европейското семейство с повишаване на производителността си, за да сме по-конкурентноспособни; Страхувайки се да се заразим с всеобщата комерсиализация, която ни заобикаля, с нашите издания на книги, компакт дискове и други., както и различните мероприятия, с които се ангажираме, ние се хвалим с приятелски кръгове от дейци на културата, науката и изкуството. Имайки амбиция и воля, с нас Вие ще успеете, а ние от друга страна с удоволствие ще Ви помогнем да се приобщите към колектива ни.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове