Курс
Обява
Център за професионално обучение

Курс за правоспособност за работа с електрокар и мотокар
Описание
Курс за правоспособност за работа с електрокар и мотокар се изисква съгласно Наредба № 1 от 10.04.2006 г. за придобиване или признаване на правоспособност за работа с електрокари и мотокари в предприятията.С електрокари и мотокари, използвани за товаро-разтоварни и транспортни работи в предприятията в Република България, могат да работят само лица, които са придобили или на които им е призната правоспособност по реда на тази наредба и притежават свидетелство за работа с тях.

Обучаемите получват Удостоверение за професионално обучение по част от професия Монтьор на транспортна техника и Свидетелство за правоспособност за работа с електрокр и мотокарИзискванията към кандидатите, желаещи да се включат в програмите за професионално образование и професионално обучение правоспособност за работа с електрокари и мотокари в предприятията са:

1. навършени 18 години, а за ученици в училищното професионално образование – навършени 17 години;

2. да са физически и психически здрави и годни за упражняване на професията – лицата, придобили правоспособност за управление на моторно превозно средство съгласно ЗДвП, не удостоверяват изискването;

3. завършено основно образование;

Цена на курса:
400 лв
Вид на курса:
Индивидуални/ Самостоятелни
Категория:
Други курсове
Начална дата:
13.02.2024
Крайна дата:
12.03.2024
Място на провеждане:
Кърджали
Адрес:
https://koventina-bg.com
Телефон:
0878783993
Лице за контакт:
ЦПО
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpo.konsut.dm@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 080 автобиографии и 44 819 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини