Курс
Обява
Център за професионално обучение

курс по козметика – с придобиване на III степен на професионална квалификация
Описание
Специалност: Организация и технология на козметичните услуги, код 8150202 - 3 СПК, 960 учебни часа



Завършилият трета степен на професионална квалификация придобива допълнителни умения за създаване и управление на козметичен салон или SPA/Wellness център; реклама и популяризиране на услугите за красота; продажби; изграждане и развитие на екип за козметичен салон или SPA/Wellness център в салона.



Придобиването на трета степен на професионална квалификация за „Козметик“ дава възможност да се заемат и следните длъжности от НКПД: 2320-5009 Преподавател, Център за професионално обучение; 1120-7023 Управител; 1120-7027 Зам. управител.



След завършване на обучение за цяла професия Козметик издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – козметик във всички козметични салони, салони за красота и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от

 Europass Сертификат на английски език

 Europass Сертификат на български език



Europass представлява Приложение към сертификат и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.



І. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ

1. Входящо минимално образователно равнище:

• Завършено средно образование

2. Здравословно състояние - кандидатът за обучение трябва да бъде физически годен и психически здрав да упражнява професията “Козметик”, което се удостоверява с медицинско свидетелство, доказващо, че тази професия не му е противопоказна.

Цена на курса:
1900 лв
Вид на курса:
Индивидуални/ Самостоятелни
Категория:
Други курсове
Начална дата:
07.06.2024
Крайна дата:
07.09.2024
Място на провеждане:
Пловдив
Адрес:
https://koventina-bg.com
Телефон:
0878783993
Лице за контакт:
ЦПО
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
cpo.konsut.dm@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 526 автобиографии и 44 979 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини