Курс
Обява
Център за професионално обучение

Курс “Хотелиер” Дистанционно обучение
Описание
Професионално обучение за придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия Хотелиер, специалност Организация на хотелиерството.

Започване веднага без изчакване на група!

Обучението в присъствена форма се провежда в учебната база на центъра. Обучението в задочна и онлайн форма е достъпно в цялата страна.

За работещите по тази професия без документ за квалификация – но с трудов стаж, Центърът организира ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

Издавани документи:

- Държавно удостоверение за професионално обучение по образец № 3-37 на МОН – издава се на лице, завършило професионално обучение и успешно положило изпити за придобиване на квалификация по част от професия, за актуализиране или разширяване на професионалната квалификация.

- Държавно свидетелство за професионална квалификация по образец № 3-54 на МОН - удостоверява придобита степен на професионална квалификация след обучение по дадена професия от Списъка на професиите за професионално образование и обучение

- Безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.



Хотелиерът е този, от който зависи организацията и управлението на хотелиерската дейност. Негово основно задължение е да прилага утвърдените технологии за обслужване в заведенията за пребиваване. В ежедневната си работа той организира и ръководи цялостния процес на посрещане, настаняване и изпращане на гостите.

След завършване на курса можете да работите като: Управител на хотел; Управител на къмпинг; Управител на къща за гости; Управител на мотел; Управител на пансион; Ръководител на отдел в хотел.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение.

Цена на курса:
650 лв
Вид на курса:
дистанционно
Категория:
Други курсове
Начална дата:
12.02.2024
Крайна дата:
11.03.2024
Място на провеждане:
Стара Загора
Адрес:
https://koventina-bg.com
Телефон:
0878783993
Лице за контакт:
ЦПО
Организация:
Център за професионално обучение
Емайл:
koventina.bg@gmail.com


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 294 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини