Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини


Marketing Solutions

Кирил Божиков 18, ет.1
http://www.marketing-bg.net
4
Маркетинг Солюшънс ® е агенция за подбор на персонал, кариерно консултиране и обучения. Лиценз за предоставяне на услуги в областта на човешките ресурси за България N 2405 от 22.11.2017 г, безсрочен. Лиценз за посредническа дейност по наемане на работа за други държави N 2190 от 30.12.2016, безсрочен. Нашият стремеж е да бъдем ценен посредник в търсенето и предлагането на работа. Това е процес, който става все по-сложен. Намирането на подходящ служител често надхвърля стандартните методи на търсене и изисква добра преценка, бързина и правилни решения. Повече за нас може да видите на www.marketing-bg.net
Успешният бизнес има нужда от правилна стратегия и от точните хора. С нас намирате всичко това. Нашата мисия е да търсим и намираме не просто служители, а точните хора за Вашия бизнес – изпълнени с енергия, целеустремени, коректни.
Градим своите взаимоотношения с нашите клиенти и развиваме бизнеса си, водени от вдъхновяващи личности. Търсим и привличаме най-важния капитал за развитието на успешен бизнес - хората.



Няма текущи обяви

Няма текущи стажове

Няма текущи курсове