Start.Bg
Курс
Обява
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора

Курс организатор в туристическа агенция , ЕКСКУРЗОВОД – Стара Загора
Описание
Международен Център за Образование и Наука –гр. Стара Загора, предлага: курс организатор в туристическа агенция , ЕКСКУРЗОВОД.

Курса е предназначен за хора, желаещи да се развиват професионално или работещи в сферата на туризма. Курса е с висок стандарт на преподаване, осигурен от квалифицирани преподаватели с опит в екскурзоводството и туризма в съвременна учебна база. Професионалната насоченост на занятията осигуряват високи резултати при усвояването на учебната материя, съобразени са и със съвременните изисквания на обслужването в областта на туризма. Предлагаме групово и индивидуално обучение, в подходящо за ангажиментите ви време и изготвен за Вас график. Всички наши преподаватели са с богат опит. Издаваме заверено легитимно удостоверение за завършено обучение. Предлагаме качествена услуга с висока ефективност и трайни резултати. Осведомете се и за предлаганите преференции! Информация: Адрес: гр. Стара Загора, ул.”Васил Априлов” 3 /Уличката срещу входа на хотел “Верея” до лятно кино “Септември”/ тел.042/ 65 65 75 ; 0893 55 65 50 nauka_stz@abv.bgЦена на курса:
1 лв
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
18.09.2009
Крайна дата:
16.10.2009
Място на провеждане:
Стара Загора
Адрес:
ул.”Васил Априлов” 3
Телефон:
0893 55 65 50
Лице за контакт:
Организация:
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА Стара Загора
Емайл:
nauka_stz@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 120 автобиографии и 37 829 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Участвали ли сте в стажантска програма?
Да, беше много полезно.
Да, но се оказа загуба на време.
Не и не смятам, че е необходимо.
Не знам как.
RSS Новини