Курс
Обява

Онлайн обучение по бизнес етикет
Описание
Онлайн обучение по бизнес етикет включва темите: Създаване на благоприятно първо впечатление - представяне, запознаване, ръкуване, визитни картички, сбогуване. Езикът на тялото, който ще каже добра дума за Вас. Златните правила за говорене по телефона. Големите техники на малкия разговор. Какво се казва, когато не знаем какво да кажем. Избор на подходящо облекло, обувки и аксесоари. Поведение при бизнес срещи и преговори. Поканата - ключ към успеха. Писмата - неизменна част от бизнес контактите. Добрият тост е част от бизнеса. Лятното изкуство - да забъркаш коктейл . Общи правила за избор и поднасяне на подарък. На гости у бизнесмен . Строгите правила на официалната вечеря.

Регистрирайте се на e-mail: maria@vinagikrasivi.com или на адрес: http://vinagikrasivi.com/reg1.htm

Старт на обучението: веднага след получаването на таксата за участие от 18лв. Получавате материалите за обучението по електронен път в продължение на една седмица.

Програмата на обучението можете да разгледате на адрес: http://vinagikrasivi.com/prog1.htm
Цена на курса:
18 лв.
Вид на курса:
Категория:
Други курсове
Начална дата:
31.03.2006
Крайна дата:
31.12.2006
Място на провеждане:
София
Телефон:
0888779195
Лице за контакт:
Мария Митова
Организация:
vinagikrasivi.com
Емайл:
entranslations@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 290 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини