Курс
Обява
CompaSSpa

Курс по масаж- Шиа-Цу
Описание
Програмата е част от нашия професионален поглед за допълнителните схеми на работа в съвременния SPA -салон. "Един наистина наложен професионализъм и практика на преподаватели, с програма за преподаване!". Развиващо се в Япония. Шиа-Цу са техники не само на натиска с пръсти, обработващи традиционните акупунктурни точки. Подобно на акупресурата , Шиа-Цу се концентрира върху отблокирването на притока на животворна енергия и връщането на баланса в меридианите и органите, за да доведе до тяхното самолечение. Клиентът е легнал, масажистът осъществява натиск с пръст, палец, длан, лакът или коляно на специфични зони на кожата, разположени покрай енергийните меридиани. Всичко това дава чувство на релаксация, докато се стимулират кръвния и лимфен приток. Ползите от тази процедура могат да включват болкоуспокояване и засилване на резистентността на тялото към болести и неразположения.На успешно завършили обучението се издава сертификат.

Продължителност от 2-3 седмици.

За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне 3 дни преди началото на курса и 50% при започване на обучението.

Възползвайте се от пакета Програма ШИА-ЦУ + застраховка само за 500 лева!!!



Записвания: Всеки понеделник от месеца или индивидуално обучениев дневна програма от мин 4 уч.часа!Цена: 220 евро или 440лв.

адрес: София, бул."Мария Луиза" N:64 ет.1 офис-5

тел.: +359(02) 8326506

FAX: +359(02) 8322509

e-mail: compasspa@abv.bg

skipe:compasspa
Цена на курса:
440 лв.
Вид на курса:
Дневен
Категория:
Други курсове
Начална дата:
20.05.2009
Крайна дата:
16.06.2009
Място на провеждане:
София
Телефон:
8326506
Лице за контакт:
Ясен Ризов
Организация:
CompaSSpa
Емайл:
compasspa@abv.bg


Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 286 294 автобиографии и 44 895 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.
Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини