Обява

СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ ЗА ГЕРМАНИЯ/ ЗАПЛАТИ ОТ 850 ДО 1300 ЕВРО/ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ / ПОЕТ ТРАНСПОРТ / ВИСОКИ ОСИГУРОВКИ /
Описание
Обединение от фирми "Ренато груп" е създадено през 2006 г. и извършва дейност в сферата на Социалните услуги и в частност селектиране на квалифицирани кадри, за работа в Република Германия, като Социални асистенти/Болногледачи на възрастни хора. (Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане и има всички необходими права, да ви изпрати на работа законно).

За да разберете повече информация за дейността на фирмата , моля посетете и нашият сайт, поместен в секцията под обявата" Повече за "Ренато Груп ".


НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:


- Подобаващо възнаграждение! Заплати от 850 до 1300 Евро чисто на месец.

- Без разходи за храна и квартира.

- Трудов договор и осигуровки, върху 100 % от вашето възнаграждение! Фирмата ни спазва изискването за осигуряване върху минималната работна заплата за Германия от 8.84 евро на час.

- Бързо заминаване!

- Заминаване Без такси или комисионни!

- Корекност и добро отношение!ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:


- Владеене на говорим немски език, свързан с процеса на работа.(Кандидатът трябва да е с минимум РАЗГОВОРЕН Немски език - да чете, разбира и образува прости изречения. За минимално ниво се счита А2 към B1).

- Опит в обгрижването на възрастни хора /личен или професионален/.

- Възраст: 35 – 65 год.

- Опит в домакинството: готвене, гладене, почистване


СЪЩНОСТ НА ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ:


Асистентът присъства в дома на Семейството домакин и го подпомага да води самостоятелен начин на живот в домашната му среда;

Комплекс от подпомагащи дейности, които извършва социалния асистент:

- Помощ при хранене, при необходимост;

- Помощ при поддържане на лична хигиена - подпомагане при всички нужди, които лицето не може да извършва самостоятелно: обличане, смяна на памперс, къпане и др.;

- Подпомагане при ежедневни дейности (създаване на план за деня, помощ при извършване на ежедневни дейности).

- Придружаване извън дома - придружаване до болнично заведение, при разходка, фризьор, посещение на кино, театър, концерти и др.

- Помощ в общуването и поддържането на социални контакти - организиране на развлечения и занимания в дома и извън него, организиране на срещи с приятели; организиране на занимания по интереси (шах, табла, домино, и пр.);

• Стандартни ежедневни домакински дейности:

- Поддържане на хигиената в жилищните помещения; извършване на всички домакински задължения: пране, гладене, чистене, готвене; гледане на растения, домашни любимци;

- Пазаруване - снабдяване с ежедневно необходимите продукти за домакинството;


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?


• Предлагаме напълно безплатна услуга ;

• Поемаме пътните разходи в двете посоки;

• Работата е законна, като се спазват всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители;
• Трудов договор и осигуровки, върху 100 % от вашето възнаграждение! Фирмата ни спазва изискването за осигуряване върху минималната работна заплата за Германия от 8.50 евро на час.
***ВАЖНО*** Високите осигуровки са изключително важни за кандидати след 50-55 г, на които предстои пенсиониране.

• Осигурена безплатна квартира и храна, т.е. асистентите нямат никакви допълнителни разходи.

• Заплати от 1100 до 1500 Евро бруто на месец. Фирмата изплаща на 100% осигуровките Ви и всички останали разходи, свързани с Вашето командироване. Заплащането зависи от езиковите Ви познания (начално, средно, добро ниво), опит (личен или професионален) тежест и специфики на случая, както и от работното време и часовете в които сте заети.;

• Бърза реакция, смяна, в случай на смърт на обгрижваното лице, възникнал проблем (не по вина на асистента) или здравословен проблем на асистента.

Това, което ни прави по-добри е, че не бягаме от отговорност при евентуален проблем, а се стараем в най-кратки срокове да съдействаме за намирането на друга подходяща оферта, с което не се налага Вашето прибиране до България или изчакване без работа за друга оферта. Към момента процента на успеваемост е над 80 %, в случай на подобен проблем.

• Допълнителна застраховка за Трудова Злополука за чужбина, възлизаща на застрахователна сума от 10 000 Евро. Тази застраховка е за времето на вашият престой в страната и е напълно безплатна за Вас !

• В 80% от случаите, нашите клиенти биват посрещани от нашите сътрудници, или директно от семейството на обгиржваното лице. За Ваше удобство и сигурност, ние Ви съдействаме при закупуването на билет.

• При възникнал въпрос или проблем, по време на престоя Ви в Република Германия, винаги може да се свържете с нас , за да Ви съдействаме с необходимата ви информация.МОЛИМ, КАНДИДАТИТЕ ЖЕЛАЕЩИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС ЧРЕЗ ОБЯВЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ СКАЙП АДРЕСИ, ЗА ВЪВЕЖДАЩ РАЗГОВОР И РАЗЯСНЯВАНЕ НА РАБОТАТА ИЛИ ДА ДОЙДАТ НА МЯСТО В ОФИСА НИ В ГР. КАЗАНЛЪК.

НЕ СЕ КАНДИДАТСТВА ЧРЕЗ Е-МЕЙЛ.

За да разберете повече информация за дейността на фирмата , моля посетете и нашият сайт: www.rabotagermania.com.

За повече информация ни потърсете на:

Тел.: 0878 12 28 21; 0885 17 83 97;

Или на следнитя скайп адреси:

bozukov7 – skype 1
zlatina.georgieva90 - skype 2
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Категория:
Работа в чужбина
Държава:
България
Населено място:
Гр. Благоевград, Гр. Бургас, Гр. Варна, Гр. Велико Търново, Гр. Видин, Гр. Враца, Гр. Габрово, Гр. Добрич, Гр. Кърджали, Гр. Кюстендил, Гр. Ловеч, Гр. Монтана, Гр. Пазарджик, Гр. Перник, Гр. Плевен, Гр. Пловдив, Гр. Разград, Гр. Русе, Гр. Силистра, Гр. Сливен, Гр. Смолян, Гр. София, Гр. Стара Загора, Гр. Търговище, Гр. Хасково, Гр. Шумен, Гр. Ямбол
Адрес:
Казанлък 6100,
Дата:
8.Май.2017
Организация:
Ренато Груп ООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 255 753 автобиографии и 38 167 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.