Обява

Знаете немски? Търсите сигурна и законна работа в Германия като Болногледач? Заплати от 1000 до 1300+ евро и реални осигуровки на тавана за България!
Описание
Обединение от фирми "Ренато груп" е създадено през 2006 г. и извършва дейност в сферата на Социалните услуги и в частност селектиране на квалифицирани кадри, за работа в Република Германия, като Социални асистенти/Болногледачи на възрастни хора. (Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане и има всички необходими права, да ви изпрати на работа законно).

За да разберете повече информация за дейността на фирмата , моля посетете и нашият сайт, поместен в секцията под обявата" Повече за "Ренато Груп ".

Уведомяваме тези от Вас, които знаят немски език и имат опит в сферата за обгрижване на възрастни хора, че от този момент получаваме много нови заявки за летните месеци, както и че се осовобождат вече проверени от наши асистенти оферти, които са по заместване за 1-3 месеца! Възползвайте се от нашите отлични условия и високи осигуровки!
Гарантираме сигурност и коректност! Присъединете се към нашия голям екип!

Фирмата ни е директен работодател, който подписва Трудов договор със своите служители и ги командирова в Германия! Това означава, че зад гърба си Вие ще имате постоянна подкрепа и съдействие от наша страна за казуси от всяко едно естество. Текучеството на персонал през годините е много ниско – под 20%. Голям брой асистенти работят с нас от повече от 2-3 години, което само по себе си подплатява нашите думи.

- Предлагаме Ви законна работа в Германия с Трудов договор и високи осигуровки от 2200 лв. до 2600 лв!

- Месечно чисто възнаграждение от 1000 € до 1300+ €
/ Заплатите са за кандидати с разговорно или добро ниво по немски език /

- Бонуси за Коледа и Великден

- Платени здравни, социални и пенсионни осигуровки на 100% от фирмата

- Безплатно настаняване и храна

- Без такси и комисионни

- Фирмата ни поема пътните Ви разходи в двете посоки

- Допълнителна застраховка за Трудова Злополука за чужбина за 10 000 евро!

- 24-часов спешен телефон

- Бърза реакция при възникнал проблем

- Гарантираме коректност, сигурност и лично отношение към всеки един служител!

Пример: Вашата нетна заплата е 1100 евро. Това означава, че осигуровките, които се плащат за Вас към държавата, са на максимума за България – 2600лв, при 40 часов договор.

Изисквания към кандидатите:
• Владеене на говорим немски език, свързан с процеса на работа. (Кандидатът трябва да е с минимум РАЗГОВОРЕН немски език – да разбира и образува прости изречения).
За кандидати с по-слаби немски познания, фирма „Ренато Груп“ ООД предлага материали за самоподготовка.
• Опит в грижата на възрастни и болни хора по домовете: личен (с болни родители) или професионален (работен опит от Гърция, Италия, Германия)
• Препоръчителна възраст: 38 – 65 год.
• Опит в домакинството: готвене, гладене, почистване


МОЛИМ, КАНДИДАТИТЕ ЖЕЛАЕЩИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС ЧРЕЗ ОБЯВЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ СКАЙП АДРЕСИ, ЗА ВЪВЕЖДАЩ РАЗГОВОР И РАЗЯСНЯВАНЕ НА РАБОТАТА ИЛИ ДА ДОЙДАТ НА МЯСТО В ОФИСА НИ В ГР. КАЗАНЛЪК.

НЕ СЕ КАНДИДАТСТВА ЧРЕЗ Е-МЕЙЛ.

За да разберете повече информация за дейността на фирмата , моля посетете и нашият сайт: www.rabotagermania.com.

За повече информация ни потърсете на:

Тел.: 0878 12 28 21; 0885 17 83 97;

Или на следнитя скайп адреси:

bozukov7 – skype 1
zlatina.georgieva90 - skype 2
Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Ние предлагаме

Категория:
Работа в чужбина
Държава:
България
Населено място:
Гр. Благоевград, Гр. Бургас, Гр. Варна, Гр. Велико Търново, Гр. Видин, Гр. Враца, Гр. Габрово, Гр. Добрич, Гр. Кърджали, Гр. Кюстендил, Гр. Ловеч, Гр. Монтана, Гр. Пазарджик, Гр. Перник, Гр. Плевен, Гр. Пловдив, Гр. Разград, Гр. Русе, Гр. Силистра, Гр. Сливен, Гр. Смолян, Гр. София, Гр. Стара Загора, Гр. Търговище, Гр. Хасково, Гр. Шумен, Гр. Ямбол
Адрес:
Казанлък 6100,
Дата:
27.Юни.2017
Организация:
Ренато Груп ООД
Организация:
Фирма/Организация Директно търсеща служители
Внимание: Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.


Оферти от категорията

Оферти от работодателя
На работа с
Сайтът предлага лесен и бърз достъп до близо 256 836 автобиографии и 38 600 работодатели. Чрез по-добрите менюта за работа, както и с повечето функции, които предлага, Rabota.bg доближава Работодатели и Кандидати като улеснява връзката между тях.