ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ЗАД „Армеец“ с иновативен процес по сертификация за застрахователните брокери

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-06-02 13:37:00  |  Промяна: 2021-06-02 13:37:38

ЗАД „Армеец“ с иновативен процес по сертификация за застрахователните брокери

ЗАД „Армеец“ създаде нов, изцяло дигитален и иновативен сертификационен процес за застрахователните брокери, чрез който да могат да се подготвят и сертифицират в съответствие с изискванията и указанията на КФН. Обучителната платформа ПИОРА включва различни модули, като всеки един процес както от обучението, така и тестовата част, оценката на познанията и сертифицирането ще се извършва изцяло дигитално.

„ЗАД „Армеец“ е предпочитан застраховател в България, а това е в резултат на стремежа ни постоянно да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти. Стремим се към иновации и дигитализация на услугите, като за нас основен приоритет е квалификацията на служителите и партньорите ни. Създадохме изцяло дигитален сертификационен процес за застрахователните брокери, който е съобразен с изискванията на законодателството ни и същевременно отговаря на най-високите стандарти за интерактивно обучение и професионално развитие“, каза изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Системата е достъпна за всички застрахователни брокери с активен договор за застрахователно посредничество със ЗАД „Армеец“. Повече детайли за този процес ще намерите в промо видеото - 


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини