ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ЗАД „Армеец“ направи дарение на два центъра за деца с увреждания в Ловеч

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-12-22 12:07:00  |  Промяна: 2020-12-22 12:07:37

Застрахователното дружество подпомогна два центъра от семеен тип, в които са настанени деца с увреждания в град Ловеч.

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“, което има дългогодишни традиции в сферата на социалната отговорност и от години подпомага различни проекти и каузи, направи поредното си дарение.

Застрахователното дружество подпомогна два центъра от семеен тип, в които са настанени деца с увреждания в град Ловеч. ЗАД „Армеец“ влезе в контакт с управителите на неправителственото „Сдружение граждански инициативи“, което отговаря за двата центъра, и се отзова на молбата им, дарявайки безвъзмездно климатици.

Те ще бъдат ползвани в центровете, където се настаняват децата, като по този начин от ЗАД „Армеец“ се надяват да направят престоя им по-уютен.

Само през 2020 година дружеството подпомога съхраняването на десетилетия история, като дари средства за дигитализацията на историческия книжен фонд на Софийската духовна семинария „Св. Иван Рилски“.

В същото време като част от патриотичната си мисия ЗАД „Армеец“ всяка година осигурява специална парична стипендия на стойност от 1 000 лева на най-добрия випускник на Националния военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново.  Последните години компанията подпомага и създаването на образователни исторически видео поредици на сдружение „Българска история“, с които да се провокира интересът на малки и големи към родното минало на страната ни и чрез които да спомогне процесите за дигитализиране на обучението по история в училищата.  

 


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини