ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ организира национална студентска и докторантска конференция

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-01-13 15:57:00  |  Промяна: 2021-01-13 15:57:30

Темата на конференцията е „Икономически предизвикателства пред България (2021-2023 г.) – устойчивост и рискове“

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира национална студентска и докторантска конференция на тема: „Икономически предизвикателства пред България (2021-2023 г.) устойчивост и рискове”. Тя ще се състои онлайн на 22 април 2021 г. в платформата https://meet.google.com/.

Основната цел на конференцията е в унисон с цялостната мисия на ВУЗФ - да предостави трибуна за иновативни и ефективни решения. Този път думата ще бъде дадена на бизнес лидерите на бъдещето – студентите и докторантите от всички висши училища в страната и чужбина. Те ще имат възможност да изложат своята позиция, идеи и нетрадиционен поглед за преодоляване на трудностите, пред които е изправена българската икономика, и по този начин да дадат своя принос за предвиждането на възможните рискове пред устойчивото развитие на страната за периода 2021-2023 г. 

Форумът ще се проведе под провежда под патронажа на доц. д-р Григорий Вазов, ректор на ВУЗФ. В него ще могат да се включат студенти и докторанти независимо от степента и формата им на обучение. Те ще трябва да разработят и изпратят доклади в обем от 8-10 страници, които да представят по време на събитието.

Тримата участници, които се представят най-добре на конференцията и предложат най-задълбочените и иновативни гледни точки, ще спечелят стипендии за обучение в магистърските програми на ВУЗФ. Селекцията на студентите, които ще бъдат отличени, ще се извърши от специална комисия, съставена от преподаватели във висшето училище.

Докладите от конференцията ще бъдат рецензирани и издадени в електронен сборник от издателството на ВУЗФ, а всички участници ще получат електронни сертификати.

Участието във форума е безплатно, но със задължителна регистрация.  Крайният срок за подаване на заявки за участие с доклади е 1 март 2021 г. Повече подробности за събитието, важните срокове и регистрацията можете да откриете на уебсайта на ВУЗФ https://vuzf.bg/events/

 


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини