ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Sensata Tehnologies планира откриването на 1500 квалифицирани работни места в рамките на 2 години

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-04-12 11:46:00  |  Промяна: 2016-08-15 11:25:55

Открит е вторият завод на Сенсата България в гр. Пловдив

На 8 април беше открит вторият завод на Сенсата Технолоджис България в гр. Пловдив. С построяването му компанията инвестира близо 40 млн. щ.д. в купуването и застрояването на общо 68 000 кв.м., както и планира откриването на нови 1500 квалифицирани работни места в рамките на две години.

Лентата на завода беше прерязана от премиера Бойко Борисов в присъствието на Марта Съливан, Президент на Сенсата Технолоджис; Томи Вер Елст, Генерален Директор на Сенсата България и американския посланик в България Негово Превъзходителство Ерик Рубин. Почетни гости на събитието бяха Джеф Коут, вицепрезидент на компанията; Пол Вейзингтън, финансов директор; Алиша Елиът, старши вицепрезидент и управляващ “Човешки ресурси”, областният управител на гр. Пловдив, Здравко Димитров и кметът на гр. Пловдив инж. Иван Тотев. На откриването имаше над 300 гости, колеги, приятели и съмишленици на Сенсата Технолоджис в световен мащаб.

Компанията Сенсата Технолоджис е световен лидер в производството на сензори за автомобилната индустрия и стъпи в България през 2011 г. Компанията е ключов играч в автомобилопроизводството, техниката, самолетостроенето, военното производство, тежкотоварна техника, отопление, вентилация и климатични системи, данни, телекомуникации и корабостроене. Приходите й за изминалата година възлизат на 3 млрд. щ.д. Сенсата Технолоджис има 19000 служители по целия свят и притежава заводи в 16 държави.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини