ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

На 4 октомври на Кариера УНСС 2021г. ПроКредит Банк представят своята стажантска програма

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-10-01 13:54:00  |  Промяна: 2021-10-01 13:54:49

ПроКредит Банк ценят разнообразието по отношение на образование, опит и личностни качества.

ПроКредит Банк (България) вече 20 години предоставя отлично банково обслужване, както на малките и средните фирми, така и на физически лица. В своята дейност се придържаме към няколко основни принципа: ценим прозрачността в общуването с клиентите, не насърчаваме потребителското кредитиране, стремим се да минимизираме екологичния си отпечатък и предоставяме само услуги, които се основават както на разбирането за състоянието на конкретния клиент, така и на задълбочен финансов анализ. В работата си с бизнес клиентите, се фокусираме върху малките и средните предприятия, тъй като сме уверени, че те имат жизненоважен принос за нашата икономика.

Инвестираме в технологии и обучения. Дигиталните ни услуги не са само част от портфолиото ни, а са наш основен фокус и начин на работа. Изграждането на 24-часови зони за банкиране във всеки наш офис, удобното интернет банкиране и допълнителните функционалности са само част от иновациите, в които инвестираме. Нашите взаимоотношения с клиенти, партньори и служители са честни и открити. Такъв е и нашият процес на подбор на бъдещите ни колеги.

ПроКредит Банк Ви кани да се запознаете с възможността да станете част от тяхната стажантска програма, както и с възможността да започнете работа там.

"Ние ценим разнообразието по отношение на образование, опит и личностни качества. Непрекъснато се усъвършенстваме като се стремим да изпреварваме предизвикателствата на променящата се среда, в която работим. Това е възможно най-вече, защото всеки от нас притежава любознателност и вътрешен устрем да върви напред.  Ние инвестираме усилено в обучението и развитието на нашите служители, за да създадем открита и ползотворна работна атмосфера и да осигурим дружелюбно и компетентно обслужване на нашите клиенти.", казват от ПроКредит Банк.


Анкета
Какви обучения във връзка с повишаване ефективността на работата са необходими според вас?
сработване на екип
ефективна комуникация
чужд език
специализирани професионални курсове
развиване на мениджърски умения
друго
RSS Новини