ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

КОШЕР 2021 - ГЛОБАЛНО СЪБИТИЕ ЗА ХОРА, ИДЕИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-09-20 18:07:00  |  Промяна: 2021-09-20 18:07:29

Над 40 невероятни лектори споделиха своя ценен опит и знания

На 9-ти септември 2021 се проведе третото издание на Тук-Там Кошер. Над 1000 участници присъстваха физически на събитието в Интер Експо Център, а повече от 1500 се включиха онлайн от различни точки по света.

Какво се случи на Кошер? Развълнувани сме да споделим, че Тук-Там Кошер '’жужеше' от невероятни идеи и събра на едно място вдъхновяващи личности от цял свят. Над 40 невероятни лектори споделиха своя ценен опит и знания. Участниците на Кошер се докоснаха и до най-добрите тех продукти и иновации, както и до техните създатели. Близо 80 български и международни компании взеха участие в кариерното изложени.

Освен вдъхновение, участниците придобиха и нови умения благодарение на четирите интерактивни работилници.

И за финал, високотехнологичният интерактивен павилион Конгломерат подари виртуални разходки из арт света на всички желаещи.

Беше динамичен ден с наситена програма. Кошер 2021 изпълни своята мисия - независимо къде по света се намираш, можеш да останеш свързан и ангажиран със страната си!

Тук-Там е най-голямата глобална мрежа от българи, които остават свързани и ангажирани с България, независимо къде се намират. От 13 години правим България и общностите ѝ по света едно по-добро място, фокусирайки се върху образование, професионално развитие и изграждане на общности


Анкета
Какви обучения във връзка с повишаване ефективността на работата са необходими според вас?
сработване на екип
ефективна комуникация
чужд език
специализирани професионални курсове
развиване на мениджърски умения
друго
RSS Новини