ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Клуб Инвестор Аутсорсинг – Инвестиции за устойчив растеж в аутсорсинг сектора – 25.04.2016

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-04-04 17:17:00  |  Промяна: 2016-08-15 11:26:31

В рамките на клуба ще бъдат обсъдени стратегиите и методите на държавата и участниците в сектора за привличане и насърчаване на инвеститорите

Как аутсорсинг бизнесът в България да продължи да расте и какво е нужно за тази цел?

На 25 април Клуб Инвестор ще дискутира инвестициите за развитие на сектора от страна на държавата и компаниите и предизвикателствата пред аутсорсинг индустрията в отделните региони.

В рамките на клуба ще бъдат обсъдени стратегиите и методите на държавата и участниците в сектора за привличане и насърчаване на инвеститорите. Дискусията ще очертае основните тенденции в областта, както и какви са най-ключовите проблеми и рискове за представителите на индустрията.

Специално за събитието се провежда проучване сред компаниите в сектора, а резултатите от него ще бъдат представени по време на събитието на 25 април.

В дискусията ще участват Стефан Бумов, председател на Борда на директорите и съосновател на Българска аутсорсинг асоциация, изпълнителният директор на „Адеко България” Георги Георгиев, Стели Димитрова, управляващ директор на XAPT Solutions България, Ивайло Славов, изпълнителен директор на БУЛПРОС, Верка Петкова, мениджър "Офиси и логистични площи" в Colliers и др.

Модератор на дискусията е  Дориана Ранкова, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria.

Клуб Инвестор Аутсорсинг ще се състои на 25 април 2016 от 16.00 ч. в Гранд Хотел София.

Регистрирайте се ТУК

За контакти: events@investor.bg

Клуб Инвестор се провежда с любезното съдействие на XAPT Solutions, Colliers International, Adecco, Bulpros. Институционални партньори на Клуб Инвестор са Индустриален Холдинг България, Елана Финансов Холдинг, Българска аутсорсинг асоциация, SeeNews.

Следете всички събития и новини от Клуб Инвестор в нашата Facebook страница


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини