ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Клуб Инвестор Аутсорсинг – Инвестиции за устойчив растеж в аутсорсинг сектора – 25.04.2016

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2016-04-04 17:17:00  |  Промяна: 2016-08-15 11:26:31

В рамките на клуба ще бъдат обсъдени стратегиите и методите на държавата и участниците в сектора за привличане и насърчаване на инвеститорите

Как аутсорсинг бизнесът в България да продължи да расте и какво е нужно за тази цел?

На 25 април Клуб Инвестор ще дискутира инвестициите за развитие на сектора от страна на държавата и компаниите и предизвикателствата пред аутсорсинг индустрията в отделните региони.

В рамките на клуба ще бъдат обсъдени стратегиите и методите на държавата и участниците в сектора за привличане и насърчаване на инвеститорите. Дискусията ще очертае основните тенденции в областта, както и какви са най-ключовите проблеми и рискове за представителите на индустрията.

Специално за събитието се провежда проучване сред компаниите в сектора, а резултатите от него ще бъдат представени по време на събитието на 25 април.

В дискусията ще участват Стефан Бумов, председател на Борда на директорите и съосновател на Българска аутсорсинг асоциация, изпълнителният директор на „Адеко България” Георги Георгиев, Стели Димитрова, управляващ директор на XAPT Solutions България, Ивайло Славов, изпълнителен директор на БУЛПРОС, Верка Петкова, мениджър "Офиси и логистични площи" в Colliers и др.

Модератор на дискусията е  Дориана Ранкова, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria.

Клуб Инвестор Аутсорсинг ще се състои на 25 април 2016 от 16.00 ч. в Гранд Хотел София.

Регистрирайте се ТУК

За контакти: events@investor.bg

Клуб Инвестор се провежда с любезното съдействие на XAPT Solutions, Colliers International, Adecco, Bulpros. Институционални партньори на Клуб Инвестор са Индустриален Холдинг България, Елана Финансов Холдинг, Българска аутсорсинг асоциация, SeeNews.

Следете всички събития и новини от Клуб Инвестор в нашата Facebook страница


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини