ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Как се създава и поддържа успешен стартиращ бизнес в нестабилна ситуация

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-06-09 14:53:00  |  Промяна: 2021-06-09 14:53:42

Ценни съвети от доказани експерти – в дискусията на „Предприемачи на бъдещето“ на 10 юни в Hyatt Regency Sofia

Какви са начините за финансиране на стартиращ бизнес, как да представим компанията си по правилния начин пред потенциални инвеститори и как се създава здравословна среда за растеж на бизнеса и неговия основател - това са само част от темите на фокус в дискусията на „Предприемачи на бъдещето“ на Investor.bg, която ще се проведе на 10 юни от 10:00 часа в хотел Hyatt Regency Sofia.

 Последната година изправи целия икономически сектор пред редица предизвикателства, а сред най-потърпевшите бяха малкият и средният бизнес. Колкото по-рано компаниите се ориентират и адаптират към променящите се обстоятелства, толкова повече дивиденти ще печелят. Но как може да се постигне това?

Отговори на тези и още въпроси ще научим от участниците в дискусионния панел на „Предприемачи на бъдещето“, в който представители от водещи компании от различни сектори ще коментират как се изготвя бизнес план в нестабилна ситуация, какви са триковете да достигнеш до по-голяма аудитория с ограничен бюджет и кои са предимствата и недостатъците на франчайзинг модела. Сред основните теми ще бъде и правилният time management, чрез който можем да разпределим времето си ефективно и да избегнем burnout.

Експертно по темите ще се включат Крум Алексиев, директор на управление Корпоративни клиенти в УниКредит Булбанк, Ивайло Славов, изпълнителен директор на Булпрос Консултинг, д-р Петър Дучев, главен лекар и управляващ съдружник в Дентална клиника „Петър Дучев“, както и съоснователят на най-голямата верига за гурме бургери Skapto Ангел Иванов.

 Модератор на разговора ще бъде главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов, който е сред най-изявените бизнес журналисти в страната.

Тази година по повод 20-тата си годишнина Investor.bg провежда конференцията си „Предприемачи на бъдещето“ в различен формат, давайки възможност на млади предприемачи да се срещнат с успелите в бизнеса и да ги попитат лично, в кратки  интервюта по време на събитието, всичко това, което искат да научат за своя стартиращ бизнес. Защото най-важното за успеха на младите е предаването на опит и приемствеността между поколенията. Менторите, както и стартъпите, които спечелиха възможност да проведат интервюта на събитието утре вече са обявени.

Повече за тях и програмата  на „Предприемачи на бъдещето“ може откриете на стрийминг платформата за събития с професионален фокус на Investor Media Group – Investor Media PRO, където конференцията ще се излъчва на живо на 10 юни. На Investor Media PRO може да се регистрирате за присъствие като гост в залата. Местата са ограничени поради противоепидемиологичните мерки, при които се провеждат всички събития в страната. „Предприемачи на бъдещето“ ще се излъчва на живо и на Investor.bg/live, както и във водещите медии на Investor Media Group.

Генерален партньор на събитието е УниКредит Булбанк, основен партньор – Алтерко, с подкрепата на Дентална клиника Петър Дучев и Индустриален Холдинг България. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и VW. 

Институционални партньори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Българската стопанска камара.

Медийни партньори на събитието са Money.bg, Manager.bg, Stolica.bg, Еntrepreneur.bg Webcafe.bg, Bglobal.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, и Bulgaria ON AIR.


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини