ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

„Инфлацията – криза и възможност“ - специализиран мултиплатформен финансов проект на 7 октомври

Автор: disislav.georgiev  |  Дата на публикуване: 2022-09-13 14:30:00  |  Промяна: 2022-09-13 17:19:40

Специализираното събитие ще събере представители от банковия елит на България и региона

Какви са европейските и световните тенденции в развитието на инфлационните процеси? Кои са основните фактори, движещи инфлацията? Кои са възможните решения за икономиката ни в една изключително динамична и предизвикателна година?

В мултиплатформения финансов проект „Инфлацията – криза и възможност“, който националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR организира в партньорство с Bloomberg TV Bulgaria, финансови експерти, анализатори, изпълнителни директори и представители от висшия мениджмънт на компании в сектора ще разкрият отговорите на тези и още ключови за развитието на финансовата система и бизнес индустрията въпроси.

Специализираното събитие ще се проведе на 7 октомври, във Виваком Арт Галерия Оборище 5, София, от 11:30 часа. Местата за присъствие на живо в залата са лимитирани, а билети за престижното събитие могат да бъдат закупени от официалната страница на проекта: https://exclusive.bgonair.bg/ .  

Събитието ще събере елитни участници в лицето на ключови представители и доказани експерти от банковия елит в България и региона. Ексклузивно, предварително интервю за проекта ще даде и човекът, който предвиди настоящата инфлация години преди тя да започне да набира сила - проф. Чарлз Гудхарт, изтъкнат икономист и почетен професор в Лондонското училище по икономика.

В рамките на мултиплатформения финансов проект ще се проведат специализирани визионерски дискусии в два панела с участието на изявени експерти и финансови лидери от България и региона. Те ще очертаят българските, европейските и световните тенденции в развитието на инфлационните процеси. Във високо дискусионно ниво ще бъдат обсъдени и основните фактори, движещи инфлацията. Ще бъдат представени различните сценарии за изход от това голямо предизвикателство и оптимални решения за бизнеса. Участниците в „Инфлацията – криза и възможност“ ще представят своята гледна точка към стратегическите теми и ще потърсят дългосрочни отговори.

В кулминационната част от проекта, специално за присъстващите в залата, ще се проведе и ексклузивна Q&A сесия с участниците във задълбочените дискусии. По време на нея ще бъдат обсъдени най-горещите теми, а всеки присъстващ ще може лично да зададе въпросите, от чиито отговори се вълнува, на ключови фигури от финансовия и икономическия свят.

Повече информация за основните дискусионни теми и елитните участници в мултиплатформения финансов проект „Инфлацията – криза и възможност“ ще откриете на https://exclusive.bgonair.bg/, от където може да закупите и билети за присъствие на място на събитието.  

Проектът „Инфлацията – криза и възможност“ се организира в унисон с мисията на Bulgaria ON AIR и Investor Media Group да предоставя трибуна за експертни мнения и задълбочени дискусии, предоставяйки различни гледни точки по най-важните и актуални теми в подкрепа на бизнеса и неговото развитие.

Проектът „Инфлацията – криза и възможност“ се организира с подкрепата на Пощенска банка", „ПроКредит Банк“, „Първа инвестиционна банка“, „ЕЛАНА Финансов Холдинг“, iuvo, Mastercard, Нетера.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Investor.bg и Money.bg


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини