ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

„България Еър“ стартира кодшеър партньорство с Азербайджанската авиокомпания

Автор: Ivan Nikolov  |  Дата на публикуване: 2024-06-04 13:28:00  |  Промяна: 2024-06-04 13:30:12

През месец май 2024 г. „България Еър“ подписа ключово споразумение и стартира ново кодшеър партньорство с Азербайджанската авиокомпания /АЗАЛ/, с което се бе открита директна въздушна линия между столиците на двете страни.

Клиентите на националния превозвач ще имат възможност да резервират своето място в самолета за директните полети от азербайджанската столица до София и обратно с две честоти на изпълнение през седмицата – вторник и петък. Полетите на АЗАЛ от и до Баку стартират от 7 юни 2024 г. и могат да се съчетаят с удобен трансфер за известни азиатски дестинации.

Вследствие на двустранното споразумение и кодшеър сътрудничеството между двете авиокомпании, пристигащите пътници от Азербайджан от своя страна имат на разположение удобно разписание и връзки до Варна, Бургас и други дестинации от мрежата на „България Еър“ в Европа.

Азербайджан е интригуваща страна, разположена на границата на Европа и Азия, която предлага много възможности за бизнес и туризъм. Столицата Баку е най-големият град на Каспийско море и в региона на Кавказ, с богата история, много културни паметници, редица музеи и университети.

Вече спокойно може да планирате своето пътуване до Азербайджан с удобните директни полети през лятото. Повече информация за разписанието на полетите и начините за резервация на билети може да получите от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: callFB@air.bg, онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на авиокомпанията в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини