ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ЗАД „Армеец“ с номинация за любима марка на потребителите

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-06-18 18:54:00  |  Промяна: 2020-06-18 19:12:22

Всяка година класацията „Любимите марки“ дава възможност на потребителите да определят кои са брандовете, които предпочитат и са спечелили доверието им.

За поредна година застрахователно акционерно дружество „Армеец“ е сред номинираните за любима марка на потребителите в категория „Застрахователни компании“. Всяка година класацията „Любимите марки“ дава възможност на потребителите да определят кои са брандовете, които предпочитат и са спечелили доверието им. Сред тях е и ЗАД „Армеец“.

През годините компанията неколкократно е отличавана за любима марка, като тази година отново се включва в надпреварата.

Първият етап на конкурса започна на 18 юни. По време на него потребителите ще отличат шестте най-предпочитани компании във всеки отрасъл. Втората част открои трите любими марки във всяка категория, а между 8 и 14 юли ще се проведе финалният и най-важен етап, който ще определи победителите. Всеки може да гласува за любимата си марка онлайн на адрес www.mylovemarks.eu.

„Любимите марки“ е единствената онлайн потребителска класация, която дава възможност на крайните потребители да оценят любимите си марки. Тя се провежда за 12-та поредна година, като във всяко издание се включват между 20 000 и 40 000 потребители. Подробности за класацията, както и как да подкрепите своята любима марка, ще откриете на www.mylovemarks.eu.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини