ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ представя онлайн бакалавърските и магистърските си програми за новата учебна година

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-09-14 10:27:00  |  Промяна: 2020-09-14 10:28:00

Онлайн представянето на бакалавърските програми ще се проведе на 16 септември от 11 часа, а на магистърските програми – от 15 часа.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от най-реномираните бизнес университети в страната, ще представи онлайн най-новите си и успешни бакалавърски и магистърски програми за учебната 2020/2021 година. От първа ръка бизнес партньорите и водещите преподаватели на висшето училище ще разкажат на кандидат-студентите какви дисциплини се изучават в различните специалности, както и какъв е потенциалът за професионална реализация в различни бизнес сфери при отделните програми.

Онлайн представянето на бакалавърските програми ще се проведе на 16 септември от 11 часа, а на магистърските програми – от 15 часа. Достъпът до онлайн събитието е напълно безплатен, а всеки който иска да се включи, трябва да се регистрира предварително до 15 септември на е-мейл marketing@vuzf.bg, за да получи персонален линк за достъп. На същия имейл участниците могат да зададат и предварително въпросите си, на които преподавателите ще отговорят по време на събитието.

Дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, ERP платформи и блокчейн иновации, фасилити мениджмънт, новите (дигитални) медии и кино, управлението на човешките ресурси и лидерството, промените във финансите, банковия мениджмънт и застрахователния бизнес, брокерството и недвижимите имоти, продажбите, одита, счетоводството, приложната бизнес психология и комуникациите, са само част от програмите, които ще бъдат представени.

Всички програми на бизнес университета са акредитирани и от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council), а дипломата на ВУЗФ е международно призната.

Постоянен фокус в обучението, което предлага ВУЗФ, са новите тенденции в бизнес иновациите и дигиталните технологии, както и IT анализът и стратегиите, предприемачеството, международният бизнес, финансите и мениджмънта, уменията на новите лидери на бъдещето. Ноу-хау на университета са съвместните програми, разработени в партньорство с бизнеса и преподавателите, които съчетават успешно своята академична и бизнес кариера във водещи български компании.

Как биха изглеждали професиите на бъдещето, как можем да се подготвим за предизвикателствата пред нас – на тези и още въпроси ще отговорят експертите от преподавателския екип в университета, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател. По време на онлайн събитията ще бъдат представени и програмите с преподаване на английски език, които ВУЗФ стартира от началото на новата учебна година.

Повече информация за университета и всички програми можете да откриете на https://vuzf.bg/.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини