ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ организира уебинар за предизвикателствата пред застрахователния бранш

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-05-20 11:44:00  |  Промяна: 2020-05-20 11:44:31

Специален гост и участник в онлайн дискусията ще бъде председателят на АБЗ и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава със серията си от безплатни професионални уебинари. Третата подред онлайн дискусия ще се проведе на 27 май 2020 г., от 11 часа, и ще обърне внимание на много важна тема – застраховането и актуалните въпроси и предизвикателства, пред които браншът в България е изправен заради пандемията от COVID-19. По покана на ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов, лектор на безплатния уебинар ще бъде председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Той ще разгледа и две други важни теми - методиката за определяне на обезщетенията за неимуществени вреди по застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“ и системата бонус-малус по тази застраховка.

Велев е доказан професионалист с над 20-годишен управленски опит на българския застрахователен пазар. Той е един от основателите на държавния застрахователен надзор в България. Като водещ специалист в областта на застрахователното право в България, той има голям принос при подготовката на редица закони и други нормативни актове в областта на застраховането през годините. Велев е дългогодишен член на управителните органи на браншовите организации на застрахователния бизнес в България – Асоциацията на българските застрахователи и Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Именно от него на 27 май ще имаме възможност да научим какво предстои пред застрахователите в България и по какъв начин пандемията от коронавирус ще се отрази както на бранша, така и на ползвателите на застрахователни продукти.

Местата за уебинара са ограничени. Всеки, който иска да се включи, трябва да се запише предварително до 26 май на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg.

След направена регистрация, всеки участник ще получи персонален линк за достъп до събитието.

Провеждането на безплатните професионални онлайн дискусии е част от дългосрочната мисия на ВУЗФ да работи в полза на обществеността и да подпомогне развитието на икономиката. Тази мисия университетът изпълнява като ежегодно обучава стотици студенти, предоставяйки им ценно ноу-хау и възможности за практика, за да се изградят като новите бизнес лидери в страната. Всяка година бизнес университетът организира десетки професионални конференции, дискусии и събия, на които предоставя трибуна за създаване на решения.

Като част от мисията си бъде полезна за бизнеса и икономиката на страната, Лабораторията за научно-приложни изследвания към университета VUZF Lab започна да провежда и специални корпоративни обучения за компаниите в широк спектър от теми и области. Научният екип на VUZF Lab разработи и пакет от антикризисни мерки, с които да помогне на държвата да се справи с настоящата икономическа криза, част от които вече са приети.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини