ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

ВУЗФ организира Ден на отворените врати на 14 декември

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-12-12 13:55:00  |  Промяна: 2019-12-12 14:20:01

За повече информация вижте статията

Висшето училище по застраховане и финанси, което преди броени бе обявено за четвъртото най-добро висше учебно заведение в направление „Икономика“ с едни от най-високоплатените дипломанти в страната, организира Ден на отворените врати. На 14 декември от 10,30 часа ученици и кандидат-студенти ще имат възможност да посетят университета, както и да се включат в отворените лекции и уъркшопове, които ще се проведат през деня.

Повече информация за програмите на ВУЗФ, възможностите за професионална реализация след университета и ценни съвети за кариерно ориентиране ще дадат едни от най-изявените преподаватели на висшето училище, които заемат ръководни позиции в едни от най-големите компании в страната. Учениците ще могат да се срещнат и с настоящи студенти и дипломанти на ВУЗФ, които ще им разкажат за своите академични и професионални кариери и постижения.

Входът за Деня на отворените врати е свободен. Всички желаещи да посетят водещия бизнес университет трябва да се регистрират на marketing@vuzf.bg.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини