ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за бизнеса

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-05-05 15:08:00  |  Промяна: 2020-05-05 15:10:39

Eкипът от лектори, начело на обученията, включва утвърдени преподаватели на ВУЗФ и експерти от Лабораторията с доказан авторитет, богат академичен и професионален опит.

Следвайки мисията си да бъде в полза на бизнес общността и развитието на икономиката  в България, Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за компании от различни бизнес сфери.

В особено усложнената икономическа ситуация в страната и света, когато редица фирми са поставени пред редица предизвикателства, VUZF Lab обогати още повече портфолиото си,  като започна да организира полезни професионални практически обучения и семинари в сферата на финансите, продажбите, банковите и небанкови финансови институции, застраховане, пенсионно осигуряване, бизнес мениджмънт, маркетинг, управление на човешките ресурси и лидерство, недвижими имоти, фондови борси и капиталови пазари, управление на еврофондовете, счетоводство и одит, противодействие на изпиране на пари, данъчно право, трудово право, GDPR, нормативно съответствие (compliance), управление на риска, организационно поведение и бизнес психология, бизнес комуникации  и др.

Eкипът от лектори, начело на обученията, включва утвърдени преподаватели на ВУЗФ и експерти от Лабораторията с доказан авторитет, богат академичен и професионален опит. Повече информация за нашите лектори можете да видите на адрес: https://vuzflab.eu/member/

За всяка компания и всеки корпоративен клиент VUZF Lab изготвя индивидуален план, съобразен с потребностите и спецификата на бизнеса, в който той работи, за да му предостави максимален спектър от възможни решения. В обученията се залага на синергично взаимодействие между придобиване на теоретични познания и разглеждане на множество практически примери и казуси, работа в групи, уъркшопи и др.

Тренингите могат да бъдат с различна продължителност, съобразена с графика на клиента и се провеждат в групи в присъствена или дистанционна форма, включително и в онлайн формат в реално време. Участниците разполагат с достъп до платформата за дистанционно обучение на ВУЗФ и до материалите от обучението,  а при успешно преминаване на курса, всеки получава сертификат.

VUZF Lab предлага на своите клиенти и бизнес консултации, изготвяне на анализи и становища, както и проектно консултиране.

Досега професионалните и експертни услуги и препоръки на VUZF Lab са използвали редица бизнес компании, застрахователни дружества и застрахователни брокери, банки и небанкови финансови институции, държавни институции, общини и др.

Повече подробности може да получите, като изпратите запитване на е-mail: info@vuzflab.eu или на тел. 02 40 15 832, 0884 591 822.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини