ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Реализацията във финтех компания е сбъдната мечта за Димитър Тошев от Paysafe

Автор: Събина Бодурова  |  Дата на публикуване: 2023-07-17 10:54:00  |  Промяна: 2023-07-17 10:54:39

Работещите в сферата на финансовите технологии в страната са над 11 700 души по статистика на Българската Fintech асоциация.

Работещите в сферата на финансовите технологии в страната са над 11 700 души по статистика[1] на Българската Fintech асоциация. На нашия пазар оперират 156 финтех компании, а секторът продължава да се развива като предоставя добри възможности за работа и професионално развитие.

В динамиката и предизвикателствата на финтех работи и Димитър Тошев, който е част от Paysafe. Международната компанията е водеща платформа за разплащания с богат опит в обслужването на търговци и потребители, а най-големият ѝ офис в света се намира в София. В него работят над 1300 служители в различни направления – продуктови и софтуерни разработки, обслужване на клиенти, риск мениджмънт, счетоводство и контрол, ИТ обслужване и други.

Димитър е един от продуктовите мениджъри на системи за управление на риска в Paysafe и споделя, че работата в компанията е сбъдната мечта за него:

 „Желанието ми бе да работя в компания, която цени уменията, знанията и положения труд на служителите си и ми дава възможност за развитие в желаната от мен сфера. Направих предварително проучване, и Paysafe се оказа компанията, отговаряща на моето търсенесигурен и стабилен работодател с кариерна перспектива и грижа за хората. Успешно преминах през процес на подбор и мечтата ми днес е реалност“, допълва той.

Работното ни място често се оказва нашия втори дом. Такива са вижданията и на Димитър, който намира колегите си за семейство и е щастлив, че те се стремят да бъдат новатори в своята сфера. Това го мотивира да предизвиква себе си и да постига желаните резултати в изграждането на финансови системи от ново поколение, които улесняват живота на хората.

Работата в международна компания има големи предимства и дава нови хоризонти на служителите си. Екипът на Paysafe е мултикултурен и колегите на Димитър освен българи, са от Великобритания, Канада, Ирландия и Индия. Те общуват предимно онлайн, но често работата по различни проекти изисква и срещи на живо, които са вълнуващи и обогатяващи.

За времето прекарано в компанията Димитър претърпява развитие като успява да премине през няколко позиции – от оперативни до такива с IT насоченост.

„Положеният труд винаги се отплаща. Paysafe ми позволява да работя с технологии и софтуер от последно поколение и да участвам в създаването на "продуктите на бъдещето" по отношение на финансовите технологии и онлайн разплащанията.”

Освен възможности за професионално развитие компанията има и много добре развита социална програма:

„Всеки служител може да работи с гъвкаво работно време от различни локации - офис, морето или хижа в планината. Организират се множество събития с цел социализиране и изграждане на отборен дух - тиймбилдинги, бордови и ролеви игри, спортни тренировки и състезания, планински походи и други. Колегите, които показват добри резултати, имат възможност да станат част от глобалната ни програма за награждаване на служители и да получат почивка до някоя интересна дестинация. Не на последно място, компанията предлага и възможности за вътрешни корпоративни обучения и помощ за участие в различни световно признати квалификационни програми, което ми помага да повишавам професионалната си квалификация всеки ден“, разказва Димитър.

 

Свободните позиции за работа на Paysafe могат да бъдат разгледани на  https://jobs.paysafe.com/

 

[1] https://dividend.bg/finansi/georgi-penev-finteh-industriyata-u-nas-se-razviva-vse-po-dobre


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини