ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Rabota.bg среща студенти с топ работодатели по време на „КАРИЕРА УНСС“ на 6 и 7 октомври

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-06-23 12:58:00  |  Промяна: 2020-06-23 12:58:25

Студентите, търсещи стаж или работа, ще могат да се срещнат с HR отделите на водещи компании в България

За поредна година сайтът Rabota.bg ще даде възможност на студенти да се срещнат с водещи работодателите в рамките на специализираното събитие „КАРИЕРА УНСС“. Традиционно кариерният форум се провежда през пролетта, но тази година заради извънредното положение, той ще се състои в началото на учебната година. В рамките на два дни - 6 и 7 октомври, в УНСС, събитието ще срещне образованието и бизнеса.

По време на кариерния форум студентите ще получат ценни съвети за търсене на работа и подготовка на перфектно CV, което да им осигури среща с мечтания  работодател. Студентите, търсещи стаж или работа, ще могат да се срещнат с HR отделите на водещи компании в България, на които да предоставят автобиографиите си и да проведат кратки интервюта. По време на събитието студентите могат да се включат в различни лекции, дискусии и фирмени презентации, които са част от кариерния форум.

През 2019 година кариерният форум на сайта Rabota.bg, който е част от Investor Media Group, и УНСС срещна над 6300 студенти с представители на близо 70 компании. И тази година събитието ще завърши с томбола с атрактивни награди, в която могат да се включат всички присъстващи студени.

Генерален партньор на събитието e Кауфланд България, медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg и Dnes.bg.  


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини