ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Топ лектор от ВУЗФ създава безплатен уебинар „Магията на продажбената фуния“

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2017-09-01 17:47:00  |  Промяна: 2017-09-08 10:35:43

Запишете се в безплатният уебинар „Магията на продажбената фуния“

Как да изградим и позиционираме бизнеса си успешно онлайн и как да превърнем потребителите в клиенти – на тези и още въпроси ще отговори преподавателят във Висшето училище по застраховане и финанси гл. ас. Бисер Райнов в безплатния уебинар „Магията на продажбената фуния“.

Уебинарът ще бъде в две части, като всички, които искат да участват в него, могат да се регистрират на https://app1.emailinvest.com/f/1803

По време на безплатните занимания гл. ас. Бисер Райнов - топ лектор в новата магисърска програма на ВУЗФ – „„Мениджмънт на собствен бизнес и лични финанси“, ще обърне внимание всички аспекти, от които зависи изграждането на успешен бизнес онлайн - от създаването му до привличането на клиенти и превръщането им в лоялни посланици на бранда. „Ако имате бизнес, без значение офлайн или онлайн – имате фуния (дори да не знаете или да я наричате по друг начин). Ако нямате фуния, нямате бизнес“, категоричен е той.
Как обаче се създава фуния и кое е по-важно – да създадеш продажбена фуния, за да имаш бизнес или да създадеш бизнес и след това да изградиш продажбена фуния? Тази загадка ще разреши гл. ас. Бисер Райнов за участниците в уебинара.

Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини