ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

На 21,22,23 април ще се проведе тридневният форум

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2017-04-20 12:04:00  |  Промяна: 2017-04-20 12:26:42

Форумът е организиран от най-голямата младежка лидерска организация AIESEC

На 21, 22 и 23 април в Интер Експо Център ще се проведе 14-тото поредно издание на тридневния бизнес форум - Бизнесът в Действие, организиран от най-голямата младежка лидерска организация AIESEC. Бизнесът в Действие цели да изгради мост между младите хора и бизнеса в България като дава възможност на младите хора да получат както теоретични, така и практически знания, докосвайки се до истинската бизнес среда. Тази година отново студенти от различни университети и специалности ще могат да чуят успешни практики от водещи компании, да участват в работилници и да разрешават реални бизнес казуси. Повече информация може да откриете на: bip.aiesec.bg Събитието започва в петък /21ви/ от 9:30, а ето и пълната програма:

Първи ден

Гост-лекторите ни ще представят новите тенденции в няколко области: Бизнес и предприемачество, Маркетинг, Човешки ресурси, Култура и образование и ИТ.

Втори ден

Студентите ще участват в 6-часов бизнес казус, който цели да ги предизвика и да подобри практическите им умения.

Трети ден

Обзор на първите две дни и как наученото да бъде приложено на практика. Компаниите награждават победителите в казусите. Денят завършва с коктейл за участниците, компаниите и лекторите.

Домакин на събитието:

Inter Expo Center Sofia

AIESEC е най-голямата младежка лидерска организация в света. Тя създава възможности за младите хора да развиват своите лидерски качества, като ги поставя в предизвикателна, мултикултурна среда. Науяи повече тук:

http:/aiesec.bg/

 

Анкета
В каква сфера на дейност търсите работа?
ИТ и телекомуникации
Маркетинг
Търговия
Услуги
Финанси
Инженерни дейности
RSS Новини