ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Макдоналдс предлага възможности за професионално израстване на Кариера УНСС 2020

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-10-02 16:54:00  |  Промяна: 2020-10-02 17:16:53

Ето как Макдоналдс се стремят да бъдат сред най-добрите работодатели във всяка държава по света.

Ние работим в Макдоналдс™. Ела при нас и ти!

Работата в Макдоналдс™ има големи предимства – гъвкаво работно време, екип от ентусиазирани и млади хора, сериозно обучение и възможност за развитие. 95% от мениджърите в компанията са започнали своята кариера като Ресторантски служители.

Макдоналдс™ заема първо място в категория „Големи компании“ в проучването „Най-добрите работодатели“ в България през 2006 г. и е на второ през 2007 и 2008 година.

Нашата визия за хората


За да постигнем нашата цел – да бъдем най-добрата верига за бързо обслужване в света, ние се стремим всеки наш служител да се чувства значим, ценен и горд от своята работа, за да се развива напред. Накратко, ние се стремим да бъдем сред най-добрите работодатели във всяка държава по света.

Първият ресторант на Макдоналдс в България е открит в гр. Пловдив през 1994 г. Към настоящия момент компанията осигурява работа и дава възможност за развитие на над 1000 млади българи в градовете София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас, Перник, Плевен, Ямбол, Велико Търново и Стара Загора, които обслужват повече от 10 милиона клиента годишно. Благодарение на постоянството си в прилагането на добри практики в областта на човешките ресурси и обучение, компанията ни спечели няколко награди в тази област.

Макдоналдс е сред най-добрите работодатели  в България пет поредни години и два пъти се нарежда сред 10-те най-добри работодатели в Централна и Източна Европа в проучването на Hewitt/AON. Нашата основна цел е да бъдем най-добрият ресторант за бързо обслужване в света, постоянно да увеличаваме пазарния си дял в България и да осигурим лидери, които да водят организацията в бъдеще.

Ние работим за постигане на нашите бизнес цели с проактивен подход в оперативната ни дейност. Постоянни са действията ни за увеличаването на мотивацията на всички мениджъри и служители, които работят в компанията, чрез повишаване на общото професионално ниво и опит, за да се създадат възможности за лично и професионално развитие.

Макдоналдс в България получи акредитация по международния стандарт за организационно съвършенство Investors in People през Април 2015г. Придобиването на стандарта ни помогна да диагностицираме организацията, за да открием силните си страни и възможностите за подобрение, да открием възможностите за увеличаване на капацитета ни относно сила и конкурентоспособност на пазара, управление на таланти, задържане на хора, развитие на лидери. Работата в тази посока не приключи с получаване на акредитацията, а е постоянен процес, който ни позволява непрекъснато усъвършенстване.

 

10 Причини за работа в Макдоналдс™

- Реални възможности за професионално израстване

- Успешно съчетаване на кариера и образование

- Дългосрочна кариера в голяма международна компания с утвърдени стандарти на работа

- Конкурентно и сигурно заплащане

- Гъвкаво работно време

- Отлични условия на труд

- Екип от над 1000 млади души

- Мотивационни програми

- Равен шанс за развитие независимо от пол, религия или раса.

- Независимост


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини