ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

"Level up Career" събитието за преквалификация и практическа реализация е вече тук

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-09-30 16:50:00  |  Промяна: 2019-09-30 17:13:11

Включи се в събитието с интерактивни игри, лекции, възможности за препоръка за работа и страхотни награди от компаниите участници

Сайтът за търсене и предлагане на работа „Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп ще даде шанс за втора поредна година на търсещите преквалификация, професионална реализация или бизнес ориентация да да получат полезни и практически съвети на събитието „Level UP Career“ , което ще се проведе на 5 ноември в Бизнес център “Капитал форт“

Събитието ще даде яснота за пазара на труда, така че посетителите му да могат да направят най-правилния избор спрямо амбициите си. „Level UP Careеr ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо, за да получиш препоръка и да си с една стъпка по напред от останалите в професионалното си развитие.

В рамките на събитието e планирана програма от интерактивни лекции, насочени към кариерно развитие и преориентиране, стратегии за успешно намиране на работа, чрез 16 лесни стъпки , срещи с фирми, които търсят служители в най-различни сфери на дейност. Ще чуете и разберете как един млад българин успява да се преквалифицира и да постигне кариера мечта в рамките на две години. Като подарък за всички, които инвестират в развитието си, и се стремят към по-добра кариера, са предвидени специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране развитие, томбола с въпроси на компаниите участници с възможност да получиш интервю за работа при тях, както и съдействие за намиране на работа от консултанти с международен опит в областта!

Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.

Level UP Career отправя предизвикателство към участниците да бъдат смели в желанията си за кариерен успех и да приемат предизвикателството, като създадат ясен план за реализация на мечтаната кариера.

Достъпът до събитието ще бъде безплатен. Изисква се само регистрация, която ще осигури на кандидатите пряк контакт с 8-те най-проспериращите компании на българския трудов пазар.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини