ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

"Level up Career" събитието за преквалификация и практическа реализация е вече тук

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-09-30 16:50:00  |  Промяна: 2019-09-30 17:13:11

Включи се в събитието с интерактивни игри, лекции, възможности за препоръка за работа и страхотни награди от компаниите участници

Сайтът за търсене и предлагане на работа „Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп ще даде шанс за втора поредна година на търсещите преквалификация, професионална реализация или бизнес ориентация да да получат полезни и практически съвети на събитието „Level UP Career“ , което ще се проведе на 5 ноември в Бизнес център “Капитал форт“

Събитието ще даде яснота за пазара на труда, така че посетителите му да могат да направят най-правилния избор спрямо амбициите си. „Level UP Careеr ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо, за да получиш препоръка и да си с една стъпка по напред от останалите в професионалното си развитие.

В рамките на събитието e планирана програма от интерактивни лекции, насочени към кариерно развитие и преориентиране, стратегии за успешно намиране на работа, чрез 16 лесни стъпки , срещи с фирми, които търсят служители в най-различни сфери на дейност. Ще чуете и разберете как един млад българин успява да се преквалифицира и да постигне кариера мечта в рамките на две години. Като подарък за всички, които инвестират в развитието си, и се стремят към по-добра кариера, са предвидени специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране развитие, томбола с въпроси на компаниите участници с възможност да получиш интервю за работа при тях, както и съдействие за намиране на работа от консултанти с международен опит в областта!

Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.

Level UP Career отправя предизвикателство към участниците да бъдат смели в желанията си за кариерен успех и да приемат предизвикателството, като създадат ясен план за реализация на мечтаната кариера.

Достъпът до събитието ще бъде безплатен. Изисква се само регистрация, която ще осигури на кандидатите пряк контакт с 8-те най-проспериращите компании на българския трудов пазар.


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини