ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Level up Career разкрива как се гради успешна кариера

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-10-31 13:26:00  |  Промяна: 2019-10-31 13:28:24

Остават 5 дни до събитието за професионално ориентиране и израстване организирано от сайта Rabota.bg

Кои са най-важните неща при избора на професия, как се гради успешна кариера и как професионалните онлайн мрежи помагат в професионалното израстване. Отговорите на тези и още интересни въпроси ще получите на специализираното събитие на сайта Rabota.bg - Level up Career, което ще се проведе на 5 ноември, от 9 часа, в Capital Fort.

За втора поредна година сайтът Rabota.bg, част от Investor Media Group, ще даде възможност на търсещите професионална реализация да се срещнат с някои от най-големите работодателите в България, на които да представят автобиографиите си. Във фокуса на Level up Career са три групи – младежи, които завършват образованието си и търсят реализация на трудовия пазар, жени, които се връщат от отпуск по майчинство, и българи, които са учили в чужбина, но искат да започват кариера в България. Всички те ще получат ценни съвети за професионално ориентиране и кариерно израстване, както и препоръки за изготвяне на креативна автобиография, която да им осигури интервю за работа.

Кои са задължителните стъпки при избора на най-подходяща професия ще разкрие основателят на платформата за търсещи работа For Job hunter Красина Георгиева. За успешна преквалификация в ИТ сферата ще говори Александър Пецорански от Automation QA Engineer at Prime Holding group. Tези, които вече са избрали подходяща професия, ще научат как с помощта на LinkedIn могат да развият кариерата си. Авторът на Блога за LinkedIn “The Linked Blog” Александър Кръстев ще даде практически съвети за по-добра комуникация в професионалната мрежа с кандидати и настоящи служители. Журналистът на Bulgaria ON AIR Петя Кертикова, автор на рубриката „Завърналите се с Петя Кертикова“, ще се фокусира върху темата за завърналите се от чужбина българи, които градят успешна кариера в родината.

Участието в събитието е безплатно, след предварителна регистрация ТУК. Регистриралите се ще участват в реални бизнес казуси на известни компании, след което могат да получат предложение за работа спрямо техния опит и умения. Освен това участниците ще получат специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране, както и съдействие за намиране на работа от специалисти на сайта Rabota.bg.


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини