ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Киндрил приключи успешно първата финансова академия за студенти

Автор: Събина Бодурова  |  Дата на публикуване: 2023-01-30 16:47:00  |  Промяна: 2023-01-30 16:48:53

В България Киндрил предоставя услуги както на локални, така и на глобални клиенти.

Киндрил е най-големият доставчик на ИТ инфраструктурни услуги. Компанията проектира, изгражда, управлява и модернизира комплексни информационни системи и технологии, от чието функциониране на дневна база е зависим целия свят. Киндрил има близо 90,000 служители, които обслужват повече от 4000 клиенти в повече от 60 държави, включително 75% от тях за в  ‘Fortune 100’.  Мисията на компанията е да бъде целeустремена технологична компания, желан партньор и работодател, развиващ дългосрочни устойчиви инвестиции, които водят към промяна и подхранват човешкия прогрес.  За повече информация за компанията може да посетите нашата страница.

В България Киндрил предоставя услуги както на локални, така и на глобални клиенти. В клиентски център за иновации и споделени услуги служителите предоставят финансови, логистични и други услуги за вътрешни клиенти в различни индустрии. Киндрил България разполага с екип, който помага на локални клиенти за тяхната дигитална трансформация. Компанията предлага динамична среда и развитие на потенциала на своите служители, осигурявайки възможности за придобиване на търсени умения на пазара на труда, пример за които са аналитично мислене, креативни и иновативни подходи за решаване на проблеми, дигитална грамотност, гъвкавост и активно учене в крак с новите тенденции във високо технологичната индустрия.

През изминалата година Киндрил са сключили партньорства с Университета за Национално и Световно Стопанство и със Стопански факултет на Софийски университет, с които е в тясно сътрудничество за организиране и участие в кариерни събития, както и за създаване на стажантски програми. Компанията започна с първата група от студенти, някои от които вече са служители и продължава да работи върху дългосрочна стратегия за сътрудничество с университети и изграждане на здрави връзки между частния и публичния сектор. „Като част от глобалната стратегията на Киндрил да инвестира в развитието и обучението на млади таланти, ние имаме екип от професионалисти, които с голямо желание отделят от времето си, за да сподeлят ценни знания и съвети. Нашата цел е да помогнем на студентите да развият търсени умения на бъдещето, да мислят креативно и иновативно и да изграждат предприемачески дух„ , сподели Дияна Янева, лидер клиентски център за иновации и споделени услуги в Киндрил България.

Киндрил обяви първата си финансова академия за студенти, като част от множество инициативи, които компанията създава, за да подпомогне продължаващото развитие на младите хора. В продължение на 7 седмици избраните участници имаха възможност да надградят и допълнят своите познания и умения, да разберат повече за практическата организация на финансовите процеси в голяма международна компания. Програмата им даде възможност да опознаят Киндрил, а срещата с част от служителите  да усетят духа и ценностите, които изповядваме.

Първата група от студенти завършиха финансовата академия на Киндрил с официална церемония. Екипът от лектори, благодарение на които академията съществува, създадоха отворена за дискусии среда със студентите през целия период. Постоянната комуникация между двете страни спомогна за адаптирането на курса, за да отговори в най-голяма степен на очакванията, желанията и на подготовката на самите студенти. В резултат, академията успя да надскочи първоначалните очаквания със своето разнообразие и всеобхватност на темите и получи положителна обратна връзка от участниците в програмата.

Първата си годишнина Киндрил България отбеляза с награждаване на всички участвали в проекти за корпоративна социална отговорност, програми за сътрудничество с университети  и проекти, насочени към подобрения на вътрешната работната среда.

Какво предстои? Базирайки се на успехите от предходната година, Киндрил България започна с планиране на следващата финансова академия, наред с множество други проекти насочени към студентите и тяхното успешно кариерно развитие. Сред основните ценности на компанията е да изгражда култура на отговорност и отдаденост – към клиентите, партньори и общество. Стратегията на Киндрил е да подпомага социални и екологични инициативи, благодарение на технологиите и професионалистите, с които разполага. Киндрил България планира нови проекти съгласно глобалната стратегия на компанията в следните три сфери: Приобщаваща икономика, Климатични промени и Продължаващо обучение, за което разчитаме на инициативата на нашите служители.

 


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини