ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Какви са промените в имотния пазар в Пловдив – очаквайте в бизнес форума на Imoti.net на 13 март

Автор: Събина Бодурова  |  Дата на публикуване: 2023-03-10 16:07:00  |  Промяна: 2023-03-10 16:07:07

Експерти в бранша ще дадат своите оценки в Дом на културата „Борис Христов“- Пловдив

Поредицата от бизнес форуми на Imoti.net, част от Investor Media Group, продължава да информира за състоянието на имотния пазар в Пловдив. Срещата ще се проведе на 13 март, от 14:00 часа, в Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив, където темата, около която ще се проведе дискусията, отново ще бъде „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“, като експерти ще коментират тенденциите и статистиките от изминалата година в имотния бизнес.

Бизнес срещата ще започне с анализ на пазара на жилищни имоти в Пловдив и региона, проведен от д-р Мирослав Владимиров от ЕРА България.

По време на форума, фокусът ще се насочи и към новото строителство в региона, както и ще се коментира неговото качество и цени. Информация по темата ще даде Мирослав Язов от Инвестиционна компания Марково Вита Нова.

Николай Лазаров от Пощенска банка ще разкрие предизвикателствата и възможностите в жилищното кредитиране за 2023 г., а веднага след това Велина Петрова от Imoti.net ще представи на аудиторията важни функционалности в платформата на водещият сайт за обяви.

В края на първи панел, присъстващите ще имат възможността да научат повече и за каузата на фондация Очи на четири лапи, в която кучета се обучават за асистенти и водачи. Тази година осмите Годишни награди на imoti.net се провеждат в подкрепа на фондацията, като присъстващите на бизнес форумите в различните градове на България също имат възможността да се включат в инициативата при интерес от тяхна страна.

Вторият панел ще се проведе под формата на дискусия, по време на която експерти от имотния бранш ще споделят какви са трудностите, пред които е изправен имотния пазар. Участници ще бъдат д-р Николай Лазаров – Пощенска банка, д-р Мирослав Владимиров – Икономически университет Варна и Мирослав Язов – Инвестиционна компания Марково Вита Нова.

Следващите спирки на бизнес форумите на Imoti.net ще са в Бургас на 21 март и Стара Загора на 22 март. Пълната програма с датите на предстоящите експертни срещи и участниците в тях ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2023г. ще се проведат за осма поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2022 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти „FIABCI“ и Областно представителство на Камарата на строителите в България - София.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медиа Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини