ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Как да платим за лятната почивка, ако не са ни останали средства?

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-07-30 15:30:00  |  Промяна: 2020-07-30 15:30:40

Летни кредити с 15% отстъпка

Лятото е време за почивка и нищо не може да промени този факт. Само докато слънцето започне да пари и в съзнанието на хората се заражда идеята за плаж, море, пясък ... забавления. Много от младите хора, точно тези, които пътуват най-активно, всъщност работят в офиси и затворени помещения, където почти не усещат, че навън е лято. Това е и причината, още при първите жарки лъчи на юлското слънце, желанието за почивка да е единственото, което ни владее мислите.

Тази година обаче, имаше много независими обстоятелства, които влошиха финансовата стабилност още през пролетта. Резултатът беше, че много хора нямат възможност да се възползват от летните почивки, защото са финансово затруднени, заради вируса и мерките, които се наложиха за неговото ограничаване. Макар и цените на туристическите услуги да са по-ниски, когато разходите са били повече от приходите последните няколко месеца, е много трудно да се постигне някаква стабилност. Това е и причината, почти никой да не смее да харчи пари за почивка, уикенд или ваканция.

Бързите кредити са решение на проблема

Тук идва мястото на бързите кредити, като Minizaem.bg и това, което те са подготвили за това лято. Тяхната политика и изобщо на фирмите в бранша е винаги да застават на страната на хората, точно в най-трудните им моменти. Тук се крие и причината, всички бързи кредити да притежават толкова лесна и бърза процедура по кандидатстване. Именно в такива тежки месеци, каквито са летните, Мини Заем подобряват условията си за кредитиране, за да докажат още веднъж, че когато клиентите им се нуждаят от почивка, имат на кого да разчитат. Естествено, най-добрият начин една фирма за кредити да го покаже, е като изготви промоционални условия за всички свои клиенти.

Фирмата за бързи кредити предлага летни кредити с 15% отстъпка, без значение дали си нов или редовен клиент. Периодът на офертата е от 25.07 до 15.08.2020 година, като кандидатстването става по улеснена процедура онлайн. Това на практика означава, че не е необходимо да се попълват купища документи, нито да се ходи на място в офисите на кредитната компания. Както знаем покрай вируса и пандемията, колкото по-малко социални контакти имаме, особено такива, които са в обществени сгради или транспорт, толкова по-малка е вероятността да се заразим или да предадем вируса на някой друг. Това е и причината фирмите за бързи кредити, като Мини Заем, да предпочетат да се погрижат за здравето на своите клиенти и служители.

Онлайн кандидатстването за летен кредит с 15% отстъпка може да бъде полезен финансов инструмент не само за почивка и ваканция, но и за попълване на натрупани разходи през изминалите месеци. Ако пък с това вече сте се справили, остава само и единствено да отдъхнете от цялото напрежение и стрес и да не се притеснявате за финансовото си състояние.

За пореден път от небанковата финансова организация са помислили за всички, които имат нужда от малко допълнителни финансови средства, за да изкарат едно страхотно лято. Това се случва така, защото за разлика от банките, небанковите финансови институции, са по-гъвкави откъм процедури и по-бързи откъм срокове на одобрение и превод на сумите. Като допълним и добрите промоционални условия и позитивите стават очевидни.

 


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини