ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Едни от най-успешните родни инфлуенсъри на сцената на „Големият Взрив“2019

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-11-19 13:46:00  |  Промяна: 2019-11-19 13:54:04

На 23 и 24 ноември в зала Арена Армеец ще се съберат най-добрите експерти, лектори и инфлуенсъри на едно място, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и би

„Големият Взрив“2019  - най- големият форум за личностно развитие  и предприемачество в Източна Европа. На форума „Големият взрив” идват най-добрите експерти, за да споделят своя практически опит, умения и знания. 

Всеки участник ще има възможност да сподели личното  или професионалното си предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери.

Основатели и  лектори  в тазгодишното издание на „Големият взрив“  ще бъдат:

Пламен П. Попов - Социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“.Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на възраст от 25 години. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“- единственият практически наръчник по предприемачество в България.

Ясар Маркос - треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който просто започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот.

За пръв път в България  ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова - експерт по комуникации, повече от 20 години.

На сцената на „Големият взрив“2019 ще видите двама най-популярните и успешни унфлуенсъри -Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов - един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.

Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на  „ Големият взрив“ 2019 са:

Владимир Караджов от „Бригада „Нов дом“

Наталия Кобилкина - български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.

Лазар Радков - автор на книгата "Яж шоколад и отслабвай" и човекът , благодарение на когото  цяла България събира капачки за благотворителност.

Михаил Христов - български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.

Стойне Василев - независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България

Моузес Налока- Моузес е реномиран международен говорител, коуч по развитие на бизнеси и предприемач, започнал своят първи бизнес когато бил едва на 23 годишна възраст. Той и неговият екип са официален представител на Тони Робинс за България.

Явор Янакиев – по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна.

Маги Джанаварова - е българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“.

Биляна Йотовска е един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд - Biliana Yotovska label.

Дара Екимова - е българска певица. Участник в телевизионното шоу „Големите надежди“, както и в „Екс фактор“

Стивън Ачикор - впечатли българската публика с участието си в музикалния формат X Factor

Елица Тодорова - е  българска народна певица, музикант-перкусионист. През 2007 година, заедно с партньора си Стоян Янкулов, печелят националната селекция на песенния конкурс „Евровизия“ с етно-дръм изпълнението „Вода“ Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.

 „Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя  организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.

Два дни с уникално въздействие, силно емоционално преживяване и готови стратегии, с които участниците да постигнат бърз резултат в своя бизнес и личен живот.

На предстоящото събития освен интересни практически лекции в сферата на продажбите, маркетинга, взаимоотношенията, личностното развитие, организаторите са подготвили и богата шоу програма с изпълнители като:  100 Кила , Маги Джанаварова, Стивън Ачикор, Дара Екимова, Елица Тодорова, Secret Garden Show и още много изненади.

Билети от Евентим , както и на  https://bigbang.ulrp.bg/tickets/

  „Големият Взрив”2019 -  да създадем едно общество от будни, можещи и мотивирани да правят успешен бизнес хора в България!


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини