ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на ВУЗФ

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2020-11-18 16:49:00  |  Промяна: 2020-11-18 16:49:28

Като декан на академичната програма във ВУЗФ, той ще отговаря за изготвянето и одобрението на учебните планове, програми и стратегии за обучение на студентите, магистрите и докторантите на университет

Експертът и преподавател по корпоративна и стратегическа динамика, стратегическо управление, стратегии и бизнес моделиране във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на бизнес университета. Това решение взе единодушно Академичният съвет на университета на 12 ноември.

Доц. д-р Тодоров е дългогодишен преподавател във ВУЗФ и води магистърски курсове в сферата на корпоративното стратегическо управление. Притежава професионална степен по управление на бизнес администрация - MBA, в областта на стратегическото управление от Изпълнителната академия на Виенския университет по икономика и бизнес, Австрия. Завършил е специализация по сливания и придобивания - M&A, във Висшето училище по мениджмънт "Карлсън", Университета на Минесота, Минеаполис, САЩ. Притежава докторска степен по управленско счетоводство от Университета за национално и световно стопанство в София.

Като декан на академичната програма във ВУЗФ, той ще отговаря за изготвянето и одобрението на учебните планове, програми и стратегии за обучение на студентите, магистрите и докторантите на университета. Основен стремеж и приоритет на ВУЗФ е да прилага иновативни и доказано ефективни методи за преподаване, в комбинация със силно практическо обучение, наподобяващо реална работна среда. Обучението в бакалавърските и магистърски програми на университета се осъществява според най-високите световни стандарти и съдържа последните новости и най-актуални тенденции и успешни практики в изучаваните дисциплини.

„Щастлив съм за оказаното ми доверие да отговарям за толкова важен аспект като академичната програма на един от най-добрите университети в страната, който е безспорен фактор в създаването и развитието на новите бизнес лидери“, обясни деканът на академичната програма във ВУЗФ.

„Доц. д-р Красимир Тодоров е наш дългогодишен преподавател, с доказан професионален и експертен опит. Той е и един от любимите преподаватели на студентите. Сигурен съм, че с неговия принос ще продължим да надграждаме и развиваме академичната програма на ВУЗФ, за да предложим на студентите си най-доброто обучение и подготовка за успешна професионална кариера“, заяви и ректорът на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.

Целият екип на ВУЗФ го поздравява и му пожелава успех!


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини