ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Bulgaria PHP Conference 2019 ще събере 35 най-добрите РНР експерти от цял свят

Автор: Росица Радоева  |  Дата на публикуване: 2019-10-18 12:16:00  |  Промяна: 2019-10-18 14:38:06

Тази есен голямата среща на РНР общността ще бъде в София

35 лектора, ден на обучение и 2 конферентни дни, 3 трака с лекции, UnConf, дискусионен панел, игри и награди, кетъринг от най-висок клас, коктейл-парти и безценни нови контакти в РНР общността очакват всички посетители по време на Bulgaria PHP Conference 2019.

 Третото издание на Bulgaria PHP Conference ще се проведе от 8 до 10 ноември 2019 година в зала 3 на НДК, в София. Повече от 650 приятели на РНР се очакват да посетят конференцията. Сред лекторите са едни от най-добрите РНР програмисти и консултанти от Европа, САЩ и Канада. Сред тях са имена като Cal Evans, Paul Jones, Marco Pivetta, Beau Simensen, Anna Filina, Stefan Priebsch, Chris Hartjes, Milana Cap, James Titcumb, Ian Littman и други.

 Събитието ще започне с ден на обучение на 8 ноември, който ще включва 4 практически насочени уъркшопа с изявени експерти в своята област. По време на двата конферентни дни на 9 и 10 ноември програмата ще продължи с лекции, разделени в трите зали, за да може всеки да има възможност да избере най-интересната за него тема. Лекциите ще покриват почти всички аспекти на програмирането с РНР – programming principles, testing, security, frameworks, softskills, standards, new techniques, databases, APIs, front-end  и други.

 Blind Bird и Super Early Bird билетите бяха разпродадени за рекордно време. В момента в продажба са Regular Tickets, които също са с ограничено количество. Отделни билети се продават за всеки от четирите уъркшопа. Комбинираният билет за два уъркшопа и двата конферентни дни включва 20% отстъпка.

 Повече информация за събитието и билетите можете да намерите на www.bgphp.org

 


Анкета
Ще почивате ли по коледните празници?
Да, само официалните почивни дни.
Да, ще си направя дълга почивка от Коледа до Нова година.
Не ще съм на работа.
Още не знам.
RSS Новини